„The Avengers”, pe primul loc în box office-ul nord-american – TRAILER

The Avengers, pe primul loc în box office-ul nord-american - TRAILER
Publicat: 21/05/2012, 10:40
Actualizat: 21/05/2012, 10:40

Filmul SF „Răzbunătorii/ The Avengers”, care aduce pe marile ecrane multe personaje celebre din benzile desenate, s-a menținut, pentru al treilea weekend consecutiv, pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 55,05 milioane de dolari, informează AFP.

Regizat de Joss Whedon – creatorul și scenaristul serialului TV „Buffy, spaima vampirilor” și scenaristul peliculei „Toy Story” -, SF-ul „The Avengers” a doborât recordul de încasări obținute de un film în primul weekend de proiecții pe marile ecrane nord-americane – deținut de ultimul film din seria „Harry Potter” – și a generat în cele trei săptămâni de proiecții 457 de milioane de dolari. „The Avengers” spune povestea super-eroilor Hulk, Iron Man, Thor, Captain America și Black Widow, care decid să colaboreze pentru a-l înfrânge pe maleficul personaj Loki.

Pe locul al doilea în box office-ul nord-american a debutat filmul de acțiune „Battleship”, în care pușcașii marini americani luptă împotriva unei invazii extraterestre. Această peliculă SF, care îi are în distribuție, printre alții, pe cântăreața Rihanna și actorii Alexander SkarsgÃ¥rd și Liam Neeson, a obținut încasări de 25,3 milioane de dolari.

Un alt film lansat la sfârșitul săptămânii trecute, „The Dictator”, o comedie cu accente satirice și rocambolești în care Sacha Baron Cohen caricaturizează rolul unui dictator, a debutat pe locul al treilea, cu încasări de 17,4 milioane de dolari.

Pe locul al patrulea a coborât comedia SF „Umbre întunecate/ Dark Shadows”, cel mai recent lungmetraj regizat de Tim Burton, cu actorul Johnny Depp în rolul principal, transformat de această dată într-un vampir celebru, eliberat dintr-o greșeală din mormântul său și care descoperă o lume total transformată față de cea pe care o cunoștea. Această peliculă a generat încasări de 12,3 milioane de dolari de vineri până duminică.

Comedia „Ce înseamnă să fii părinte/ What to Expect When You’re Expecting”, ce prezintă povestea a cinci cupluri care se pregătesc să devină părinți, a debutat pe locul al cincilea în box office-ul nord-american. Avându-i în distribuție pe Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Dennis Quaid și Matthew Morrison, această peliculă a avut încasări de 10,5 milioane de dolari în primul său weekend de proiecții.

Comedia „Hotelul Marigold/ The Best Exotic Marigold Hotel”, regizată de John Madden, a urcat două poziții față de săptămâna trecută și a ajuns pe locul al șaselea, cu încasări de 3,2 milioane de dolari. Având în distribuție trei actori excepționali – Judi Dench, Maggie Smith, Bill Nighy -, filmul prezintă aventurile unor pensionari britanici care decid să se retragă la bătrânețe într-un hotel exotic din India, care arată mult mai bine în broșurile publicitare decât în realitate.

Lungmetrajul SF „Jocurile foamei/ The Hunger Games”, produs de Lionsgate, care a ocupat la debut primul loc în box office-ul nord-american timp de patru săptămâni consecutiv, a coborât trei poziții și a ajuns pe locul al șaptelea, cu încasări de 3 milioane de dolari de vineri până duminică.

Comedia „Think Like a Man” a pierdut cinci poziții și a coborât pe locul al optulea. Realizat pe baza unui bestseller scris sub forma unui ghid al regulilor ce trebuie respectate în timpul unei întâlniri romantice, filmul „Think Like a Man”, despre dificultatea relațiilor dintre femei și bărbați, a obținut încasări de 2,7 milioane de dolari de vineri până duminică.

Drama „The Lucky One”, produsă de Warner Bros., a coborât de pe locul al cincilea pe poziția a noua, cu încasări de 1,7 milioane de dolari. Filmul reprezintă o adaptare cinematografică a romanului omonim scris de Nicholas Sparks și îl are în distribuție pe Zac Efron.

Pelicula de animație „Pirații! O bandă de neisprăviți/ The Pirates! Band of Misfits”, care prezintă aventurile Căpitanului Pirat, a coborât trei locuri față de weekendul trecut și încheie topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele nord-americane, după ce a vândut bilete de 1,4 milioane de dolari.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Momentul în care Dan Vîlceanu îl mușcă de nas și îl agresează pe Florin Roman...
S-au luat la bătaie în ultimul hal, în Parlamentul României. VIDEO EXCLUSIV
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Iranul a cerut și ajutorul SUA după prăbușirea elicopterului care a dus la moartea președintelui...
Meteorologii Accuweather anunță o lună iunie cum nu prea a mai fost în România. Prognoză...
Cum a aflat Monica Tatoiu că are CANCER! „Pierd un litru de sânge la trei...
Vremea se schimbă radical în Capitală. Sunt anunţate ploi cu descărcări electrice. Până când ţine...
Breaking news despre Florin Piersic!
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Prima Dacia PREMIUM... păcat că nu va fi produsă niciodată
Nu-ţi mai face patul dimineaţa! Un medic te sfătuieşte să-l laşi dezordonat
O structură GIGANTICĂ ascunsă în adâncurile spațiului!
VESTEA CEA MARE pentru toți proprietarii de APARTAMENTE. Decizie uriașă pentru toți cei care stau...
Ce meserie practică fosta iubită a lui Vlad Pascu. Se dezbracă pentru bani
Mesaje si felicitări de Sf. Constantin și Elena 2024 cu „La mulți ani”. Cele mai...
Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."
Tavi Colen, mărturisiri despre trădarea din trupa Talisman. Artistul nu îl poate uita Alin Oprea....
Alin Oprea a ajuns într-un suflet acasă la soția lui. Medana, dărâmată de trecerea în...
BANCUL ZILEI. Două măicuțe în mașină. Deodată pe parbriz sare un VAMPIR mic
Lansare podcast Update Go4it. Cosmin Aioniță te ține la curent cu tot ce e nou...
×