8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Avertismentul dur al lui Vladimir Kara-Murza, vizat de două tentative de asasinat. Cum mai poate fi oprit Putin: „E singura soluție strategică”

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Avertismentul dur al lui Vladimir Kara-Murza, vizat de două tentative de asasinat. Cum mai poate fi oprit Putin: „E singura soluție strategică”
8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Avertismentul dur al lui Vladimir Kara-Murza, vizat de două tentative de asasinat. Cum mai poate fi oprit Putin: „E singura soluție strategică” / Foto: Capturi YouTube
Publicat: 15/03/2022, 07:51

Vladimir Kara-Murza, unul dintre cei mai cunoscuți opozanți ai regimului lui Vladimir Putin, a declarat, la CNN, că președintele rus nu mai poate fi oprit, în tentativa sa de cucerire a Ucrainei.

Opozantul rus care a supraviețuit la două tentative de otrăvire, avertisment dur: „Nimic nu-l va opri pe Putin!”

Potrivit lui Vladimir Kara-Murza, nu există argumente pe care Occidentul să le invoce, pentru ca Putin să se retragă din Ucraina. Kara-Murza este unul dintre cei mai cunoscuți opozanți ai lui Putin, un „protejat” al lui Boris Nemțov, fost opozant al Kremlinului, asasinat în 2015 chiar lângă Kremlin.

VIDEO | Protest în direct, la un post TV din Rusia. Ce a pățit o angajată, care a afișat mesaje anti-război în timpul unui jurnal de știri

O jurnalistă a postului tv Pervîi Kanal (Canal 1) din Rusia a intrat în cadru în timpul unei emisiuni de știri în direct, timp de câteva secunde, purtând o pancartă pe care scria „Nu Războiului”. Agențiile ruse de știri au relatat că ulterior femeia a fost reținută și acuzată de „discreditarea forțelor armate”. Jurnalista care a protestat se numește Marina Ovsiannikova și este editor la Canal 1.

Marius Tucă Show – ediție specială ”Războiul din Ucraina” pe gandul.ro

Marius Tucă Show începe marți, 15 martie de la ora 18.00, live pe gandul.ro cu o nouă ediție specială. Victor Ponta, fostul premier al României vine să analizeze criza economică pe care o are România de înfruntat ca urmare a războiului din Ucraina, penuria alimentelor de bază generată de blocarea exporturilor din Ucraina și Rusia, întreruperea lanțurilor de distribuție sau lipsa materiilor prime, explozia prețurilor carburanților, gazelor și a energiei electrice, deficitele structural și problemele cu care se vor confrunta firmele mici și mijlocii.

Benjamin Hall, corespondent Fox News, a fost rănit lângă Kiev

Benjamin Hall, corespondent Fox News, a fost rănit în timp ce relata din afara capitalei ucrainene. Jurnalistul este corespondent la Departamentul de Stat, fiind trimis în Ucraina în ultimele săptămâni.

Când trebuie schimbate cauciucurile de iarnă. Ce prevede legea

Vremea urmează să se încălzească, în perioada următoare, iar mulți șoferi se vor gândi să schimbe cauciucurile de iarnă. Dar trebuie luate în calcul anumite aspecte, pentru acest demers.

Vicepremierul ucrainean lansează campania „Trimite-l pe Putin pe Jupiter”. Banii vor fi fol / osiți pentru a reconstrui orașele distruse

Vicepremierul Ucrainean Mihailo Fedorov a lansat o campanie de strângere de fonduri, pentru a-l „trimite pe Putin pe Jupiter”. Banii vor fi utilizaţi pentru a repara infrastructurile distruse din Ucraina. Ideea sa a venit după ce fondatorul Tesla şi SpaceX, Elon Musk, l-a provocat la un duel pe preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, având drept miză Ucraina.

Schimbare de plan pentru Vladimir Putin în Ucraina

Preşedintele finlandez Sauli Niinisto a dezvăluit, luni, într-un interviu pentru CNN că Vladimir Putin pare să fi renunţat încercarea de a schimba regimul la Kiev, în cadrul obiectivelor războiului său din Ucraina.

Ministrul german pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare, vizită în Vama Sighetu Marmaţiei la centrul Blue Dot iniţiat de UNICEF: „Sunt impresionată de solidaritatea cu poporul ucrainean”

Ministrul pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare din Germania, Svenja Schulze, a vizitat – luni – centrul Blue Dot iniţiat de UNICEF în Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Sighetu Marmaţiei. A fost impresionată de tabăra de refugiaţi din oraş, iar oficialul german a apreciat activitatea şi efortul depus de autorităţi şi ONG-urile locale care îi sprijină pe refugiaţi, potrivit unui comunicat al Consiliului Judeţean (CJ) Maramureş.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Trei turiști s-au pozat goi pe una dintre cele mai importante atracții din Namibia