8 ȘTIRI DE LA ORA 8 Chinezii, revoltați pe rețeaua lor de socializare de videoclipul cu modul în care sunt „tratați” prizonierii de război ruși

8 ȘTIRI DE LA ORA 8 Chinezii, revoltați pe rețeaua lor de socializare de videoclipul cu modul în care sunt „tratați” prizonierii de război ruși
FOTO - Captură video
Publicat: 29/03/2022, 08:32

Un videoclip cu abuzul asupra prizonierilor de război în Ucraina a stârnit indignare pe rețeaua de socializare chineză Weibo. Utilizatorii săi cred că astfel de acțiuni seamănă cu comportamentul naziștilor. (Citiți mai departe…)

Rusia susține că Republica Moldova nu își poate rezolva problemele din Transnistria. „Autoritățile moldovenești nu sunt pregătite pentru un dialog constructiv”

Autoritățile din Republica Moldova nu sunt pregătite pentru un dialog constructiv, iar acest lucru face ca reglementarea transnistreană să fie în impas, transmite Rusia prin intermediul agenției de presă rusă de stat TASS, care citează un înalt diplomat al Transnistriei. (Citiți mai departe…)

E scandal la TNB, după distribuirea unui ziar cu mesaje anti-UE la un spectacol al lui Dan Puric. Ministrul Culturii, amenințat cu o moțiune simplă dacă nu îl demite pe directorul Mircea Rusu

Teatrul Național din București (TNB) a găzduit de Ziua Mondială a Teatrului un spectacol al actorului Dan Puric, considerat de unii ca fiind rusofil, naţionalist şi antieuropean. Spectatorii au primit câte un exemplar din publicaţia „Certitudinea”, pe care Preşedintele Comisiei de Cultură a Camerei Deputaţilor, Iulian Bulai (USR) o califică drept naţionalistă şi extremistă. (Citiți mai departe…)

VIDEO | Horoscopul zilei de 29 martie 2022. „Gemenii” se fac remarcați în carieră

Horoscopul zilei de 29 martie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate. Astăzi, Luna intră în zodia Pești și ne ajută să ne odihnim mai mult, să petrecem timp cu noi înșine și să facem introspecții în urma cărora să primim răspunsuri pe cale intuitivă. (Citiți mai departe…)

O actriță celebră din Ucraina a fost capturată de ruși. Povestea Anastasiei Pustovit

Viața cunoscutei actrițe Anastasia Pustovit din Ucraina a devenit un coșmar după ocupația rușilor. Aceasta a petrecut două săptămâni în orașul Nemishaieve, lângă Kiev, sub ocupația rusă. Ea a fost sechestrată de ruși într-un buncăr, a văzut oameni răspuși de gloanțe și răniți cusuți cu ață de pescuit. (Citiți mai departe…)

Coliziune pe Bd. Aerogării între o autospecială de poliție și un autoturism

O autospecială de poliție și un autoturism au fost implicate, luni seara, într-un accident rutier, pe Bd. Aerogării din Capitală. Din primele cercetări rezultă că este vorba de o tamponare între o autospecială de poliție de la Secția 2 și un autoturism. (Citiți mai departe…)

Sindicatul Europol transmite că MAI va rechema pensionarii în activitate

Sindicatul Europol afirmă că MAI va rechema pensionarii în activitate, în contextul crizei refugiaţilor din Ucraina, pentru a compensa lipsa de personal. (Citiți mai departe…)

Când vor reveni la activitate normală spitalele COVID. Anunțul ministrului Sănătății, Alexandru Rafila

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a declarat – luni – că activitatea în spitalele pentru cazurile de COVID va reveni treptat la normal până pe 30 septembrie. În acest sens, este în curs de avizare o Ordonanță de Urgență. (Citiți mai departe…)

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase