8 ȘTIRI DE LA ORA 8 | Concurs pentru conducerea Academiei de Poliție: Nici măcar unul dintre cei doi candidați nu a reușit să obțină notă de trecere

8 ȘTIRI DE LA ORA 8 | Concurs pentru conducerea Academiei de Poliție: Nici măcar unul dintre cei doi candidați nu a reușit să obțină notă de trecere
Publicat: 23/05/2022, 08:00
Actualizat: 23/05/2022, 08:29

Rectorul în exercițiu al Academiei de Poliție a fost declarat respins la examenul de titularizare pe funcție, după ce postul pe care îl ocupă, în calitate de împuternicit, a fost scos la concurs. În aceeași situație se află și predecesorul său, care s-a înscris, la rândul lui, în competiție. Niciunul dintre cei doi nu a obținut, însă, notă de trecere. (CITEȘTE MAI MULTE AICI…)

Tensiuni diplomatice Turcia – SUA. Ankara acuză ambasada americană că a făcut „declaraţii nefondate” despre măsurile luate de forţele de ordine turce

Turcia l-a convocat duminică pe ambasadorul SUA la Ankara, Jeff Flake, ca urmare a unui avertisment emis de partea americană în legătură că posibilele acte de violenţă din partea poliţiei la o demonstraţie a opoziţiei turce, la Istanbul. (CITEȘTE MAI MULTE AICI…)

VIDEO | Horoscopul zilei de 23 mai 2022. Mercur revine retrograd în „Taur”

Horoscopul zilei de 23 mai 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate. (CITEȘTE MAI MULTE AICI…)

Zelenski le promite polonezilor din Ucraina drepturi similare cu ale refugiaţilor ucraineni din Polonia

Cetăţenii polonezi din Ucraina vor beneficia de aceleaşi drepturi pe care le au în prezent refugiaţii ucraineni în Polonia, a promis duminică preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, în timpul vizitei la Kiev a omologului său polonez Andrzej Duda. (CITEȘTE MAI MULTE AICI…)
Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski / Sursa Foto: Facebook

FOTO-VIDEO | Peste 200 de oi au murit într-un incendiu izbucnit într-o localitate din județul Botoșani

Peste 200 de oi au murit, duminică după-amiază, într-un incendiu produs în localitatea Tocileni, în județul Botoșani. (CITEȘTE MAI MULTE AICI…)

Alexandru Rafila despre măsuri preventive în România după „explozia” de cazuri de variolei maimuței în Europa: Vom achiziționa câteva sute de doze de vaccin

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, anunță că vor fi cumpărate câteva sute de doze de vaccin împotriva variolei maimuței pentru a avea un stoc de siguranță. Europa pregătește achiziția de vaccin după ce mai multe state de pe continent au anunțat zeci de cazuri confirmate de direcțiile de sănătate publică. (CITEȘTE MAI MULTE AICI…)

Traian Băsescu, implicat într-un accident minor în București. Poliția rutieră: „Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero”

Traian Băsescu a provocat un accident rutier minor în Capitală. Fostul președinte s-a dus singur la poliție după ce a lovit o mașină parcată. (CITEȘTE MAI MULTE AICI…)

Ioan Niculae, eliberat după 15 luni de închisoare. Omul de afaceri a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru cumpărare de influenţă, instigare la evaziune fiscală şi instigare la spălare de bani

Omul de afaceri Ioan Niculae a fost eliberat din închisoare după 15 luni de detenție, anunță Prosport, care publică declarația președintelui clubului Astra Giurgiu, Marian Costea. (CITEȘTE MAI MULTE AICI…)

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase