Traian Băsescu, implicat într-un accident minor în București. Poliția rutieră: „Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero”

Traian Băsescu, implicat într-un accident minor în București. Poliția rutieră: „Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero”
Sursă foto: Profimedia
Publicat: 22/05/2022, 19:01
Actualizat: 22/05/2022, 19:24

Traian Băsescu a provocat un accident rutier minor în Capitală. Fostul președinte s-a dus singur la poliție după ce a lovit o mașină parcată.

Imediat după ce a acroșat oglinda mașinii parcate, fostul președinte al României Traian Băsescu a lăsat un bilet pe parbrizul mașinii în care își cere scuze pentru cele întâmplate.

A mers apoi la Brigada Rutieră, la Biroul de Accidente Ușoare ca să raporteze tamponarea.

„În data de 22.05.2022, a sediul Biroului Accidente Ușoare din cadrul Brigăzii Rutiere, s-a prezentat un bărbat, care a declarat că în timpul unei manevre de viraj a lovit cu oglinda autoturismului, oglinda unui alt autovehicul, ce se afla parcat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.”, au transmis polițiștii de la Brigada Rutieră din București, potrivit antena3.ro.

Traian Băsescu nu este la primul accident de circulație. În 2008, cu o zi înainte de summitul NATO, a tamponat o mașină care oprise în fața lui, pe bulevardul Regina Elisabeta.

Traian Băsescu: „Mai devreme sau mai târziu, Vladimir Putin va vrea să ajungă la gurile Dunării”. Sursa: Eduard Vînătoru/MEDIAFAX FOTO
Sursa foto: Eduard Vînătoru/MEDIAFAX FOTO

Cinci ani mai târziu, a fost implicat într-un accident identic, la Otopeni.

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a fost implicat într-un accident minor produs duminică în București.