8 ȘTIRI DE LA ORA 8 | Cum pregătește România valul cinci al pandemiei. Cîțu: Nu știu, vom vedea când va veni valul cinci

8 ȘTIRI DE LA ORA 8 | Cum pregătește România valul cinci al pandemiei. Cîțu: Nu știu, vom vedea când va veni valul cinci
Președintele PNL, Florin Cîțu
Publicat: 21/12/2021, 08:44
Actualizat: 21/12/2021, 09:40

Președintele PNL, Florin Cîțu, a afirmat că nu știe cum va gestiona România valul cinci al pandemiei de Covid-19, care face dezastru în majoritatea țărilor din Europa. El a precizat că responsabilitatea este la PSD și acum au șansa să vină cu soluțiile pe care le tot prezentau ca fiind eficiente. (Citește mai multe…)

ÎPS Teodosie, despre preoții care se deplasează cu autoturisme de lux: „Nu cred că vă afectează personal dacă unii au mașini scumpe”

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, a vorbit, într-un interviu acordat postului Radio Dobrogeanu, despre preoții care folosesc autoturisme de lux în deplasările lor, în contextul în care și el se numără printre aceștia. (Citește mai multe…)

Horoscopul zilei de 21 decembrie 2021. Soarele intră în zodia Capricorn 

Horoscopul zilei de 21 decembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate. (Citește mai multe…)

32 de ani de la Revoluție. Cum a fost ”rescris” scenariul mitingului convocat de Nicolae Ceaușescu pe 21 decembrie 1989: ”Noi suntem poporul, jos cu dictatorul!”

Se împlinesc 32 de ani de la Revoluția din 1989, momentul de cotitură care a transformat o Românie comunistă, aflată în puterea deplină a lui Nicolae Ceaușescu și a Partidului Comunist Român, într-o țară cu aspirații democratice, hotărâtă să-și ia destinul în propriile mâini, chiar și printr-o dureroasă jertfă de sânge. (Citește mai multe…)

Cîțu, despre certificatul verde: Avem un proiect de lege respins de PSD și nimic altceva. Asumarea răspunderii pe certificatul verde e o decizie a premierului

Președintele PNL, Florin Cîțu, a declarat, luni la Digi24, că  în momentul de față există un proiect de lege în Parlament, dar care nu este finalizat, iar proiectul depus de PNL și UDMR a fost respins de PSD. El a precizat că premierul Ciucă este responsabil de implementarea certificatului verde. (Citește mai multe…)

ANAF explică obligațiile fiscale pentru românii cu venituri din YouTube, TikTok, Instagram sau Facebook

Persoanele fizice care obțin venituri din conținut pe YouTube, TikTok, Instagram sau Facebook (din postări realizate pe diferite rețele de socializare) trebuie să știe acestea sunt impozabile. Veniturile impozabile cuprind atât veniturile în numerar (care presupun o remuneraţie financiară), cât şi cele în natură, în produse, servicii, călătorii și așa mai departe, explică ANAF. (Citește mai multe…)

Dacian Cioloş susține că intrarea României în Spaţiul Schengen ne-ar scăpa de cozile de la frontiere

Liderul USR, Dacian Cioloș, susţine – printr-o postare pe Facebook – că aderarea la Spaţiul Schengen reprezintă soluţia pentru a evita problemele de la forntiere. (Citește mai multe…)

Judecătorul Cristi Danileț a dezvăluit că a avut trei modele în viață. Unul dintre ele este profesorul său de drept penal, Tudorel Toader, fost ministru al Justiției în guvernele PSD

Judecătorul Cristi Danileț, exclus recent din magistratură, a publicat, luni, un mesaj pe Facebook prin care a dezvăluit că a avut trei modele în viață: pe tatăl său, maestrul de arte marțiale și profesorul său de drept penal, Tudorel Toader, fost ministru al Justiției în guvernele PSD. (Citește mai multe…)