8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Dosarul Colectiv | Costin Mincu: „M-am împăcat de mult timp cu gândul că o să merg la pușcărie”

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Dosarul Colectiv | Costin Mincu: „M-am împăcat de mult timp cu gândul că o să merg la pușcărie”
Sursa foto: Captura YouTube.com
Publicat: 03/05/2022, 08:09
Actualizat: 03/05/2022, 08:28

Costin Mincu, unul dintre patronii clubului „Colectiv”, spune că este pregătit să meargă la închisoare.

Nou termen pentru decizia finală în dosarul Colectiv

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti sunt aşteptaţi marți să se pronunţe definitiv în cazul „Colectiv”, la mai bine de șase ani și șase luni de la tragedia care a îndoliat România. 64 de tineri au murit în urma incendiului de la club, iar alți zeci trăiesc acum cu dureri fizice și psihice de neimaginat.

Sinuciderea unei românce, urmată de o crimă misterioasă în Belgia

Sinuciderea unei românce, urmată de o crimă misterioasă, a pus în alertă autoritățile belgiene. Povestea a ajuns până la una din gărzile regelui Filip al Belgiei.

Un bărbat și o femeie, găsiți morți într-un apartament din Sectorul 3

Un bărbat și o femeie au fost găsiți morți, luni seară, într-un apartament din Sectorul 3 al Capitalei.

VIDEO Unde se duce virusul când se duce? Dr. Adrian Marinescu: „Pandemia nu este egal dispariția virusului”

Medicul infecționist Adrian Marinescu, directorul medical al Institutului “Matei Balş”, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție specială, transmisă live de Gândul. Acesta a răspuns la întrebarea jurnalistului Marius Tucă și anume unde dispare virusul când dispare? Mai ales atunci când pe harta lumii apare și tragedia unui război.

Orașul Odesa, lovit de armata rusă cu rachete

Armata rusă a lovit cu rachete orașul Odesa, luni seară, a anunțat guvernatorul local al regiunii, Maxim Marcenko.

VIDEO Grindeanu: „Guvernul României a alocat aproximativ 200 de milioane de lei pentru a repune în mișcare infrastructura feroviară din Portul Constanța. Primele 36 de linii, în procedură de urgență”

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat, la Antena 3, că Executivul a alocat 200 de milioane de lei din Fondul de Rezervă pentru a revitaliza infrastructura feroviară din Portul Constanța, fiind un punct strategic pentru transporturile maritime din zona Europei de Est. El a precizat că refacerea infrastructurii feroviare va fi realizată în două etape, astfel primele 36 de linii vor fi realizate prin proceduri urgente.

AUDIO | Unii soldații ruși vor să fugă de pe frontul din Ucraina, cu orice preț. „Rănește-te, fă ceva și pleacă de acolo!”

O înregistrare audio arată faptul că unii soldați ruși sunt disperați să plece de pe frontul din Ucraina, chiar cu prețul automutilării. Unul dintre aceștia a fost înregistrat în timp ce vorbește cu o femeie, care pare a fi iubita sa, ce-l sfătuiește să se împuște în gleznă.

EXCLUSIV | Criminala de la metrou, protejată în închisoare

Magdalena Șerban, cunoscută publicului drept „criminala de la metrou”, face parte din categoria deținutelor protejate de conducerea Penitenciarului de Femei Târgșor.  Aceasta împarte celula cu alte trei condamnate, iar personalul penitenciarului se îngrijește ca aceasta să-și ia, cu strictețe, toate medicamentele prescrise de medicul psihiatru.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase