8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Lucian Diniță, fost șef al Poliției Rutiere: Polițiștii tineri au impresia că, dacă au girofarurile aprinse, ei au și prioritate

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Lucian Diniță, fost șef al Poliției Rutiere: Polițiștii tineri au impresia că, dacă au girofarurile aprinse, ei au și prioritate
8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Lucian Diniță, fost șef al Poliției Rutiere: Polițiștii tineri au impresia că, dacă au girofarurile aprinse, ei au și prioritate / Foto: Gandul.ro
Publicat: 14/01/2022, 07:42

Lucian Diniță, fost șef al Poliției Rutiere, a vorbit la un post de televiziune despre tragicul accident din Capitală, produs de un polițist. Două fetițe au fost lovite de o autospecială a Poliției, una dintre ele murind și cealaltă fiind dusă de urgență la spital.

Fost șef al Poliției Rutiere, despre accidentul mortal produs de un polițist în Capitală: „Girofaruri aprinse, fără semnalul sonor, un fel de parfum pe mort”

„Marea majoritate a poliţiştilor, mai ales cei tineri de genul celui care a fost implicat în acest eveniment, au impresia că dacă au girofarurile aprinse ei au şi prioritate”, a declarat Lucian Diniță, la un post tv.

Accident cumplit în Mehedinți. Trei oameni au murit, alți patru au fost răniți

Un accident grav în care au fost implicate două mașini a avut loc joi seara pe DN 67A, în județul Mehedinți. Trei oameni au murit și alți patru sunt răniți.

O adolescentă a fost găsită în stare de șoc, într-o pădure din Vrancea, după ce a dispărut de acasă

O adolescentă de 13 ani din comuna Vidra, județul Vrancea, aflată în regim de plasament, a fost găsită într-o râpă, într-o pădure, în stare de panică, după ce a fugit din casa în care locuiește, fără a anunța reprezentantul legal.

Lucian Romașcanu, ministrul Culturii, testat pozitiv la COVID-19

Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, a anunțat, joi seară, că a fost infectat cu noul coronavirus și va lucra de acasă până luni, când expiră carantina.

VIDEO | Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2022

Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

VIDEO | Cîmpeanu: Dacă înveți, poți scăpa de sărăcie

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat, joi la B1TV că elevii care învață bine și care nu au absente pot cumula bursele sociale cu cele de performanță, sau bursele de merit cu cele de studii, astfel pot câștiga circa 1.000 de lei, per elev. „Dacă înveți, poți scăpa de sărăcie – acesta ar putea să fie un argument să înțeleagă și acei părinți care înțeleg mai puțin importanța școlii”.

Două persoane au fost surprinse de o avalanșă în zona vf. Negoiu, la o altitudine de aproape 2.300 de metri

Doi turiști au fost surprinși de o avalanșă, joi seară, în zona vf. Negoiu, la o altitudine de aproape 2.300 de metri. Conform primelor date, unul dintre aceștia a suferit leziuni traumatice la nivelul membrelor inferioare, celălalt reușind să iasă din avalanșă, fără a acuza dureri sau traumatisme vizibile.

CNSU: Șolile vor funcționa online doar când rata trece de 75%

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a decis, joi, ca în baza unui ordin comun al Ministerului Educaţiei şi Ministerului Sănătăţii, desfăşurarea cursurilor cu prezenţă fizică în unităţile de învăţământ preuniversitar/conexe să fie permisă în funcţie de rata de ocupare la nivel judeţean a paturilor de spital destinate îngrijirii pacienţilor cu COVID-19.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase