O adolescentă a fost găsită în stare de șoc, într-o pădure din Vrancea, după ce a dispărut de acasă

O adolescentă a fost găsită în stare de șoc, într-o pădure din Vrancea, după ce a dispărut de acasă
Foto: observatornews.ro / IPJ Vrancea
Publicat: 14/01/2022, 07:25
Actualizat: 14/01/2022, 07:30

O adolescentă de 13 ani din comuna Vidra, județul Vrancea, aflată în regim de plasament, a fost găsită într-o râpă, într-o pădure, în stare de panică, după ce a fugit din casa în care locuiește, fără a anunța reprezentantul legal.

Fata a fost găsită de polițiști într-o pădure, la 12 km de Bârsești, după ce a fost localizată pe baza telefonului, scrie observatornews.ro.

IPJ Vrancea informează că, joi, a fost sesizat printr-un apel la 112 faptul că o fată de 13 ani, din comuna Vidra, aflată în regim de plasament, a părăsit în mod voluntar locuința unde domiciliază, fără a anunța reprezentantul legal.

Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Tulnici au început imediat căutările, alături de voluntari și au localizat-o pe minoră cu ajutorul dispozitivelor GSM.

Aceasta a fost găsită în mijlocul unei păduri situată între localitățile Valea Sării, Prisaca și Poiana.

Doi oameni ai legii, alături de un voluntar, au găsit-o într-o râpă, în stare de panică, dar fără leziuni.

Fata a parcurs o distanță pe albia râului Putna, după care a continuat drumul prin pădure, fiind găsită la 12 km de Bârsești.

Aceasta a fost transportată la un centru de specialitate.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase