8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Medicul Trandafirescu, despre tratamentul anti-COVID: „Pastila trebuie administrată destul de rapid, la câteva zile după ce te infectezi”

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Medicul Trandafirescu, despre tratamentul anti-COVID: „Pastila trebuie administrată destul de rapid, la câteva zile după ce te infectezi”
8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Medicul Trandafirescu, despre tratamentul anti-COVID: „Pastila trebuie administrată destul de rapid, la câteva zile după ce te infectezi” / Foto: Pixabay - ilustrativ
Publicat: 03/12/2021, 07:44
Actualizat: 03/12/2021, 07:46

Theo Trandafirescu, medic român la New York, a vorbit despre tratamentul anti-COVID cu pastilelele antivirale și în ce măsură vaccinarea sau nevaccinarea afectează eficiența tratamentului respectiv.

Medic român din New York, despre legătura dintre pastilele COVID și vaccin

„Întrebarea este: nu mă vaccinez şi vreau să iau pastila dacă dezvolt infecţie. Problema când e infecţie nu știi când să o iei. Această pastilă trebuie administrată destul de rapid, la câteva zile după ce te infectezi. Când te infectezi, anumite persoane sunt puternici cei tineri. Dintr-o dată o duc pe picioare şi cad la spital la terapie intensivă.”, a declarat medicul român din New York Theo Trandafirescu.

Rabla pentru electrocasnice decembrie 2021. Etapa a doua începe vineri, de la ora 10.00

Rabla pentru electrocasnice decembrie 2021. A doua etapă de selectare a voucherelor în cadrul Programului Rabla pentru Electrocasnice începe vineri, 3 decembrie, de la ora 10.00. În această etapă, românii pot genera vouchere pentru a-și cumpăra laptopuri, televizoare și tablete.

Alvin Lucier a murit la 90 de ani. Celebrul compozitor suferea de Parkinson

Alvin Lucier, unul dintre cei mai cunoscuți compozitori, a murit miercuri, 1 decembrie, în urma complicațiilor cauzate de Parkinson. Artistul avea 90 de ani.

Focar de Omicron în Norvegia. 60 de persoane s-au infectat cu noua variantă COVID

Zeci de persoane s-au infectat cu Omicron, după o petrecere de Crăciun, organizată în Norvegia. Potrivit companiei, angajații au luat masa la restaurant după ce au fost testați cu toții negativ COVID, înainte să intre în unitate.

Horoscopul zilei de 3 decembrie 2021

Horoscopul zilei de 3 decembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

UE impune noi sancțiuni împotriva Belarusului

Autoritățile din Belarus au calificat joi noile sancțiuni impuse de Uniunea Europeană și aliații săi împotriva regimului de la Minsk ca fiind „absurde”.

ÎPS Teodosie, despre certificatul verde în biserici

ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a comentat introducerea certificatului verde la intrarea în biserici. „Pe cel ce vine la mine nu-l voi da afară. Statul are datoria să ne unească, nu să ne dezbine”, spune ierarhul tomitan.

Accident grav în Ialomița

Un autoturism condus de o femeie a părăsit partea carosabilă și s-a lovit de un copac, potrivit ISU Ialomița. În urma impactului, autoturismul a luat foc, șoferița fiind blocată în interiorul acestuia.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult