8 ȘTIRI DE LA ORA 8 Numărul cazurilor de infectare cu varianta Omicron este în creștere, în România. Încă 9 cazuri au fost confirmate joi

8 ȘTIRI DE LA ORA 8 Numărul cazurilor de infectare cu varianta Omicron este în creștere, în România. Încă 9 cazuri au fost confirmate joi
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 24/12/2021, 08:43

Numărul cazurilor de infectare cu varianta Omicron a virusului SARS-CoV-2 este în creștere, anunță Ministerul Sănătății. Încă 9 cazuri de infectare cu această tuplină au fost confirmate joi, 23 decembrie 2021. (Citește mai multe…)

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 decembrie 2021. Taurii pot fi surprinși de situații și evenimente neașteptate

Horoscopul zilei de 24 decembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate. (Citește mai multe…)

Gabriela Firea: „40 de femei au murit acest an în România, în urma violenţei domestice”

Gabriela Firea a afirmat, la Antena 3, în contextul crimei din Mehedinți, că anul acesta, aproape 40 de femei au decedat în urma bătăilor cumplite. (Citește mai multe…)

CNSU a aprobat exceptarea carantinei pentru anumite categorii de personal navigant și de conducători de autovehicule

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a aprobat, printr-o hotărâre, noi excepţii de la măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România, valabile în perioada 10 decembrie 2021 – 8 ianuarie 2022, pentru personalul navigant care debarcă de la bordul navelor de navigaţie interioară, care arborează pavilion român, şi pentru anumite categorii de conducători de autovehicule. (Citește mai multe…)

Polițiștii au confiscat peste 44 de tone de articole pirotehnice și cercetează 532 de persoane în cadrul acțiunii „foc de artificii”

Peste 440 de dosare penale înregistrate, în care sunt cercetate 532 de persoane, 523 de infracţiuni constatate şi 137 de sancţiuni contravenţionale aplicate, în valoare totală de 127.650 de lei, dar şi 44 de tone de articole pirotehnice confiscate – este bilanţul controalelor Poliţiei Române în cadrul acţiunii ”Foc de artificii”, declanşată în urmă cu o lună. (Citește mai multe…)

Florin Cîţu evită să spună dacă e de acord ca certificatul verde să nu fie obligatoriu la locul de muncă. „E important să fie o motivație pentru oameni să se vaccineze”

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat, joi, la Senat, că este important ca acest certificat verde să fie o motivaţie pentru oameni să se vaccineze, dar să poată să fie ținută și economia deschisă, în contextul discuțiilor despre proiectul certificatului verde şi despre ultima modificare propusă, prin care accesul la locul de muncă nu va fi condiţionat de acest document. Liderul liberal a fost întrebat de mai multe ori dacă este de acord cu această prevedere însă nu a dat un răspuns ferm. (Citește mai multe…)

USR va ataca legea bugetului de stat la Curtea Constituțională. Dan Barna: Este un buget al clientelismului iresponsabil, un buget care discriminează românii

Deputatul Dan Barna, vicepreședintele Uniunii Salvați România (USR), a anunţat, joi, de la tribuna plenului reunit al Parlamentului, imediat după anunțarea rezultatului votului pe proiectele Legii bugetului de stat și cel al Legii asigurărilor sociale de stat pe 2022, USR va ataca la Curtea Constituţională a României (CCR) legea bugetului, argumentând că propunerile legislative îi discriminează pe români şi sunt făcute de către coaliţia de guvernare doar pentru clientela politică. (Citește mai multe…)

ÎPS Teodosie, despre certificatul verde: Un instrument de oprimare, dezbinare

Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, a declarat că este de acord cu ideea potrivit căreia certificatul verde nu ar mai fi obligatoriu la locul de muncă, acesta considerând că oamenii nu trebuie să fie „dispreţuiţi şi trataţi cu distanţă”. Prelatul consideră că acest certificat verde reprezintă doar un pretext, „un instrument de oprimare, un instrument de dezbinare”. (Citește mai multe…)

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Peste 1,5 miliarde de oameni din întreaga lume trăiesc cu durere cronică