8 ȘTIRI DE LA ORA 8. O fată de zece ani a aflat că mai are doar 24 de ore de trăit. Copila a fost dusă la medic în Marea Britanie pentru probleme cu vederea

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. O fată de zece ani a aflat că mai are doar 24 de ore de trăit. Copila a fost dusă la medic în Marea Britanie pentru probleme cu vederea
Publicat: 07/06/2021, 08:00
Actualizat: 07/06/2021, 09:01

O fetiță de 10 ani care s-a plâns de vedere încețoșată a aflat că mai are de trăit 24 de ore după ce medicii i-au găsit o tumoare în creier.

O tânără de 18 ani, dată dispărută, a fost ucisă la comanda părinților pentru că a refuzat o căsătorie aranjată

O poveste a îngrozit Italia. O tânără de 18 ani ar fi fost ucisă de proprii părinți pentru că ar fi refuzat o căsătorie aranjată.

O echipă de cercetători din SUA a identificat un nou posibil tratament antiviral împotriva Covid

Un grup de oameni de știință americani au identificat un nou posibil tratament antiviral eficient împotriva COVID-19, potrivit unui studiu realizat de Institutul Naţional de Sănătate Publică (NIH – National Institute of Public Health) şi publicat în revista Science. Medicamentul se administrează pe cale orală și poate limita infectarea cu virusul SARS-CoV-2.

Doi bărbați din Caransebeş au spart mai multe biserici pentru a fura vin liturgic şi bani din cutia milei

Doi bărbați din Caransebeş au fost reţinuţi de oamenii legii, după ce au spart nouă biserici în trei zile pentru a fura vin liturgic şi banii din cutia milei.

Dominic Fritz candidează pentru președinția USR PLUS Timiș

Edilul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, a anunțat duminică, 6 iunie, că va candida la funcția de președinte al filialei USRPLUS Timiș.

Larisa Iordache, noua campioană la bârnă, în Cupa Mondială de la Cairo

Larisa Iordache (24 de ani) este noua campioană mondială la bârnă, reuşind să câştige astfel a doua medalie la Campionatul Mondial de Gimnastică de la Cairo, după medalia de bronz obţinută la paralele.

Donald Trump cere Chinei despăgubiri de 10.000 de miliarde de dolari: „Am avut dreptate în legătură cu laboratorul din Wuhan”

Fostul președinte american Donald Trump l-a atacat sâmbătă pe expertul în boli infecțioase Anthony Fauci, a cerut despăgubiri din partea China și a denunțat o investigație a finanțelor sale într-un discurs din Carolina de Nord.

Cântăreţul Michele Merlo este în comă. Tatăl acestuia spune că sunt şanse minime să supravieţuiască

Cântărețul italian Michele Merlo, în vârstă de 28 de ani, a fost internat de urgență şi operat, după ce a intrat în comă. Artistul a început să se simtă rău în timp ce se afla în casa unui prieten.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase