8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Peste 500.000 de doze de vaccin Pfizer ajung luni în România. Centrul Național de Stocare București primește 171.990 din ele

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Peste 500.000 de doze de vaccin Pfizer ajung luni în România. Centrul Național de Stocare București primește 171.990 din ele
8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Peste 500.000 de doze de vaccin Pfizer ajung luni în România. Centrul Național de Stocare București primește 171.990 din ele / Foto: Pixabay.com
Publicat: 05/04/2021, 08:02

O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech ajunge luni, 5 aprilie, în România. Este cea mai mare tranșă livrată către țara noastră de la începutul campaniei de vaccinare – 511.290 de doze.

Cea mai mare tranșă de vaccin Pfizer ajunge luni în România: Cum vor fi repartizate cele peste 500.000 de doze

Cele peste 500.000 de doze de vaccin vor fi livrate pe cale aeriană, pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca și Timișoara, informează Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).

Acuzații grave: A murit de coronavirus, deși ajunsese la spital fără COVID. Familia e revoltată: „L-au legat cu sfoară, i-au luat telefonul”

Fiica unui fost pacient de COVID din Galați îi acuză pe medici de rele tratamente. Tatăl ei a decedat în spital, infectat cu noul coronavirus, deși la internare rezultatele testelor erau negative pentru COVID! Acesta a povestit, din spital, că este legat de pat cu sfoara.

Sorin Cîmpeanu: „Doar 18% din școlile din România au cabinete medicale școlare”

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat, în contextul discuțiilor aprinse despre testarea COVID în școli, că doar 18% din acestea au cabinete medicale.

Zeci de pacienți COVID din Vâlcea și-au petrecut noaptea în sala de primiri urgențe a Spitalului Județean: Toate paturile sunt ocupate

30 de pacienți cu COVID așteptau, duminică seară, un loc pe secția COVID a Spitalului Județean de Urgență din Râmnicu Vâlcea, în condițiile în care toate paturile din secție sunt ocupate.

„Garcea”, supărat pe românii care nu ies în stradă: „Chiar mai aveți ce să mâncați? Ați pierdut un an din viață, melcilor!”

Actorul Mugur Mihăescu, care l-a întruchipat pe polițistul „Garcea”, a răbufnit la adresa românilor care nu ies în stradă să protesteze contra măsurilor anti-restricție. „Chiar mai aveți ce să mâncați? Chiar vă mai convine ce se întâmplă?”, a declarat acesta.

Tânăr electrocutat la Chitila Triaj, după ce s-a urcat pe un tren și a atins cablurile de înaltă tensiune. Șanse minime de supraviețuire

Un tânăr în vârstă de 30 de ani s-a electrocutat, duminică seară după ce s-a urcat pe un tren și a atins cablurile de înaltă tensiune, la Chitila Triaj. Pompierii au așteptat să se oprească curentul pentru a coborî victima, care are șanse minime de supraviețuire, din cauza arsurilor extinse de pe corp.

Horoscop săptămâna 5 – 11 aprilie 2021. Gemenii pot fi nesiguri de direcția profesională

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 5 – 11 aprilie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 5 – 11 aprilie 2021 ne ajută să ne punem în ordine ideile și să comunicăm cu maturitate și seriozitate.

Horoscopul zilei de 5 aprilie 2021. Schimbări la locul de muncă pentru Fecioare

Horoscopul zilei de 5 aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase