Horoscop săptămâna 5 – 11 aprilie 2021. Gemenii pot fi nesiguri de direcția profesională

Horoscop săptămâna 5 – 11 aprilie 2021. Gemenii pot fi nesiguri de direcția profesională
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 30 iunie 2021. „Gemenii” se confruntă cu decizii profesionale / Foto: Pixabay.com
Publicat: 05/04/2021, 06:41

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 5 – 11 aprilie 2021, pentru toate zodiile.Săptămâna 5 – 11 aprilie 2021 ne ajută să ne punem în ordine ideile și să comunicăm cu maturitate și seriozitate.

Săptămâna 5 – 11 aprilie 2021 începe sub auspiciile lui Mercur, proaspăt intrat în zodia Berbec, aspect care se va face din plin resimțit acum, dat fiind că face și un sextil cu Saturn, care ne oferă ocazia să punem în practică ideile îndrăznețe pe care le avem și să fim mai responsabili în comunicare.

Pe de altă parte, nu am scăpat pe deplin de confuzie, dat fiind că Marte, planeta acțiunii, din zodia Gemeni, face un aspect tensionat cu Neptun, planeta iluziilor, din Pești. Va trebui să fim foarte atenți la acțiunile noastre pentru că ne putem risipi energia foarte ușor. În plus, dăm dovadă de multă nesiguranță în acțiuni și putem manifesta o mai mare neîncredere în noi.

În plan sentimental, Venus, planeta iubirii, din zodia Berbec este susținută pe rând de Marte și de Jupiter, Marele Benefic, din Vărsător, context care ne ajută să reaprindem pasiunea și să avansăm în relații. Suntem mai dispuși să iertăm și să ne împăcăm cu cei dragi nouă.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 5 – 11 aprilie 2021

Dragoste

Este o săptămână favorabilă în plan sentimental, cu singura atenționare că poți să nu fii prea atent la ceea ce discută cu tine partenerul sau, dacă ești singur, poți fi confuz și să nu știi dacă să începi sau nu o relație sau, din contră, te poți iluziona prea mult. Nu te grăbi deocamdată, ci mai bine analizează și testează terenul pe care vrei să intri pentru că săptămâna viitoare aspectele sunt mult mai avantajoase noilor începuturi legate de viața personală și sentimentală. În cuplu sunt șanse mari să faci progrese cu relația ta, mai ales că ai ocazia acum de a reaprinde pasiunea.

Carieră și Bani

Venus, planeta care îți guvernează finanțele, va fi susținută de Jupiter și Marte, aspect care îți poate aduce unele idei ingenioase despre cum să-ți crești veniturile sau despre cum să-ți pui mai mult în valoare talentele personale. În relațiile profesionale va trebui să fii atent la propunerile care ți se fac. Vor veni posibil și oportunități noi, și ocazii de a negocia un contract, însă trebuie să nu te entuziasmezi prea mult, ci să rămâi lucid pentru a lua decizii bune.

Sănătate

S-ar putea să fii mai agitat în această perioadă, dat fiind că toate aspectele de săptămâna aceasta includ planetele aflate în zodia ta sau chiar pe Marte, guvernatorul tău. Este posibil să treci prin stări contradictorii și să fii mai irascibil, poate chiar mai obosit, în special spre finele săptămânii, când se formează careul Marte-Neptun.

Horoscop săptămânal Taur: 5 – 11 aprilie 2021

Dragoste

Este o perioadă cu urcușuri și coborâșuri sentimentale, dar pozitive pentru tine. Săptămâna începe promițător, cu pasiune în cuplu, cu dorința de a face pași spre viitor și chiar poți aborda subiecte mai delicate cu persoana iubită, poți deschide niște răni mai vechi pentru a le vindeca. Pe de altă parte, către finele săptămânii, s-ar putea să nu fii prea atent la ceea ce-ți cere partenerul și să iasă discuții sau, în alte cazuri, să fii mai confuz cu privire la relația ta sau la o posibilă relație, poate chiar cu cineva din trecut. Oricum, lucrurile se așează destul de bine dacă discuți cu curaj și sinceritate despre sentimentele tale.Trebuie să știi că sunt șanse de împăcare cu un fost partener sau șanse de vindecare a unei despărțiri.

Carierăși Bani

Din punct de vedere profesional se întrevăd șanse de mobilizare, ocazia de a relua niște discuții avute sau de a depăși niște frici legate de progres și afirmare în carieră. În schimb, financiar, este o perioadă care te poate face să cheltui pe fond emoțional sau să să nu fii atent la finanțele tale. Este multă confuzie către finele săptămânii la acest capitol și ar trebui să eviți investițiile majore.

Sănătate

Dta fiind faptul că ai multe planete în sectorul sănătății, s-ar putea să te simți mai neliniștit, mai obosit și chiar destul de irascibil către weekend. Este o perioadă în care te interiorizezi mai mult și faci introspecții, încerci să-ți răspunzi la întrebări și frământări interioare.

Horoscop săptămânal Gemeni: 5 – 11 aprilie 2021

Dragoste

În plan sentimental se anunță o săptămână foarte bună. Dacă ești singur, faci pași curajoși spre o nouă relație și nu este exclus ca persoana să fie din anturaj sau cunoscută prin intermediul prietenilor, mai ales că acum ești foarte sociabil și deschis cu toată lumea, deci poți cunoaște ușor oameni noi. Dacă ai o relație, o conduci cu pași sigură către progres. Vă faceți planuri împreună și o cerere în căsătorie nu ar fi deloc exclusă.

Carierăși Bani

Mare atenție către finele săptămânii, când se formează careul Marte-Neptun pentru că poți lua decizii greșite, poți fi foarte neatent și confuz în acțiuni și poți să-ți risipești energia către scopuri

profesionale mai puțin importante. Dacă vrei să faci o schimbare de direcție profesională, asigură-te că un contract deja semnat, un precontract te așteaptă în partea cealaltă.

Sănătate

Starea de sănătate nu-ți ridică probleme, însă ai grijă în weekend pentru că poți fi mai obosit și mai neatent la acțiunile tale și te poți răni, lovi din această cauză.

Horoscop săptămânal Rac: 5 – 11 aprilie 2021

Dragoste

Marte, guvernatorul iubirii tale, prin aspectul tensionat cu Neptun te poate face să nu ai încredere în nimeni și să cauți să dezgropi trecutul. Cel mai bine ar fi să te folosești de comunicare și și să rezolvi prin dialog sincer cu partenerul de viață tot ce nu te mulțumește și tot ce te apasă, cu atât mai mult cu cât este ceva legat de trecut sau ascuns.

Carierăși Bani

Oricât de mult te temi de schimbări profesionale sau de ideea de a face altceva, de a porni pe un nou drum sau de a începe o nouă colaborare, trebuie să știi că săptămâna aceasta contextul astrologic este de partea ta și chiar asta îți cere: să te afirmi, să ieși în față, să-ți alungi fricile și să accepți cu brațele deschise ceea ce vine spre tine.

Sănătate

Marte se află în sectorul sănătății tale și este tensionat de Neptun, aspect care te poate agita și pe tine. Te face mai neatent, mai confuz și mai irascibil, mai ales că te frămânți foarte mult și asta te stresează, te obosește peste măsură.

Horoscop săptămânal Leu: 5 – 11 aprilie 2021

Dragoste

În plan sentimental, ai șanse mult mai mari săptămâna aceasta să cunoști pe cineva care să-ți placă dacă vei ieși din casă sau vei folosi oportunitățile aplicațiilor online. Dacă ai o relație, ai toate ocaziile create de contextul astrologic pentru a te apropia de partener și a vă îmbunătăți viața în doi. Pasiunea renaște, dar marele plus vine și din dialoguri care ajută la consolidarea relației și la crearea unei viziuni comune de viitor, cu aspirații comune. Relațiile aflate la distanță se pot apropia.

Carierăși Bani

Săptămâna aceasta ai foarte multe planeta în tranzit prin sectorul dezvoltării și cunoașterii, inclusiv Soarele, guvernatorul tău aflându-se acolo, așa că ai putea să studiezi lucruri noi, să explorezi noi domenii interesante care să te ajute să faci progrese. Relațiile profesionale sunt bine aspectate și nu este exclus să discuți despre noi contracte sau să primești oferte din străinătate.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate. Din contră, Soarele, guvernatorul tău, este infuzat de energia activă a zodiei Berbec, acolo unde se află în prezent, în tranzit.

Horoscop săptămânal Fecioară: 5 – 11 aprilie 2021

Dragoste

Este o perioadă în care monotonia din viața intimă a cuplului poate fi alungată și ar trebui să profiți de aceste aspecte pentru a-ți reînflăcăra relația. Totodată, săptămâna aceasta profită de contextul astrologic și discută cu partenerul de viață despre banii și bugetul comun, despre cheltuieli și alte problemele delicate, intime, pe care ai evitat până acum să le aduci în discuție.

Carierăși Bani

Este o perioadă în care te preocupă foarte mult banii și bunurile materiale pe care le deții cu alții sau care provin de la alții. Te poți ocupa de credite, moșteniri, bunuri patrimoniale, însă s-ar putea să nu fii prea dispus să dai bani cu împrumut. Odată cu aceste aspecte, se activează și temeri legate de pierderi și prejudicii, dar pe care nativii le vor trata cu responsabilitate. Profesional, se anunță o perioadă solicitantă și ar fi de preferat să nu iei decizii radicale legate de carieră. Poți fi confuz spre finele săptămânii sau poți acționa sub impuls.

Sănătate

Faptul că muncești mult și te streszi să iasă totul ca la carte te va obosi peste măsură, așa că va trebui să fii mai responsabil săptămâna aceasta și mai ales să nu faci excese de niciun fel. Poți profita de contextul astrologic pentru a-ți îmbunătăți stilul de viață și a face unele schimbări de rutină necesare.

Horoscop săptămânal Balanță: 5 – 11 aprilie 2021

Dragoste

Cu atâtea planete în tranzit prin sectorul relațiilor și prin sectorul iubirii, este fără îndoială o perioadă intensă în viața ta sentimentală. Dacă ești singur, ai șanse mai mari ca niciodată să începi o nouă poveste de iubire, însă nu te entuziasma și nu visa departe. Fă pași mici și siguri. În cuplu, ai tendința de a face ce spun ceilalți, de a te lăsa controlat de partener și de a uita de tine. Fă tot posibilul să menții un echilibru și să nu pui la suflet tot ceea ce-ți ajunge la urechi.

Carierăși Bani

Te bucuri de creativitate și îți faci cunoscută mai mult această latură, îți expui mai mult talentele, deși cu o oarecare teamă că vei fi judecat. Colaborările sunt relațiile profesionale trebuie tratate cu seriozitate. Poți fi confuz cu privire la o asociere, la o propunere, dar ar trebui să nu lași oportunitățile să treacă pe lângă tine.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate. Va trebui, în schimb, să fii atent la tendința de a te lăsa copleșit de ceea ce fac și ce spun ceilalți, și la acțiunile pe care le întreprinzi în weekend pentru că te pot obosi peste măsură.

Horoscop săptămânal Scorpion: 5 – 11 aprilie 2021

Dragoste

Dacă ești singur, s-ar putea să te lași dus de val într-o aventură care să te facă să trăiești intens și cu bucurie, însă de preferat ar fi să nu ai mari așteptări. Dacă ești parte a unui cuplu, atunci te poți bucura de un progres alături de partener și nu ar fi exclus ca unii nativi să ia decizia să se mute alături de persoana iubită.

Carierăși Bani

Ai multe planete în tranzit prin sectorul muncii și acestea fac, la rândul lor, aspecte, context astrologic care te poate solicita peste măsură. Se întrevăd sarcini de rezolvat, dialoguri de purtat, stres și agitați. Recomandarea mea este să-ți faci un program cât mai aproape de realitate și să încerci să-l urmezi, fără a te critica sau enerva dacă lucrurile nu ies așa cum ți-ai planificat. Pe de altă parte, mai multă atenție la cum îți administrezi banii și bunurile materiale, la investiții și la tot ce ține de acte și partea juridică, procese, litigii. Aici pot apărea confuzii și nu trebuie să te grăbești în acțiuni.

Sănătate

Toată agitația din sectorul muncii își va lăsa amprenta și asupra stării de sănătate. Te poți simți mai irascibil, mai agitat și somnul să nu fie prea odihnitor, mai ales că nici în weekend nu sunt aspecte mai bune, dat fiind că Marte, guvernatorul tău este cuadrat de Neptun. Încearcă să nu te supraepuizezi muncind.

Horoscop săptămânal Săgetător: 5 – 11 aprilie 2021

Dragoste

Ai extrem de multe aspecte care arată că aceasta este săptămâna iubirii pentru tine, indiferent că ești singur sau într-o relație. Contextul astrologic îți este favorabil să începi noi povești de iubire care să fie bazate pe seriozitate și responsabilitate, pentru că ești mult mai dispus să-ți asumi o relație. Dacă ești în cuplu, discuți despre copii, vă faceți planuri de viitor și vă dedicați mai mult activităților distractive în doi.

Carierăși Bani

Ai mai multă grijă la propunerile pe care ți e fac colaboratorii și la contractele pe care le ai de semnat. Nu te grăbi și nu acționa sub impuls. Negocierile sunt susținute de Saturn, deci va trebui să dai dovadă de multă diplomație, seriozitate și responsabilitate. Cât despre latura creativă, aceasta este foarte bine aspectată și poți să-ți dai frâu liber simțului artistic.

Sănătate

Te bucuri de energie, optimism, poftă de viață și chef de distracție, dar încearcă să nu faci excese, mai ales că moderația nu este chiar un cuvânt care să te caracterizeze.

Horoscop săptămânal Capricorn: 5 – 11 aprilie 2021

Dragoste

Îți poți canaliza atenția către familie pentru că săptămâna aceasta ai toate șansele să ajungi la un acord cu cei dragi, să vă împăcați și să stabiliți noi reguli, să vă înțelegeți în privința unor bunuri de patrimoniu. Discuțiile despre bani, de asemena, pot avea rezolvări favorabile. Dacă ești într-o relație nouă, vei reuși să avansezi, să faci progrese alături de partener și să vă îndreptați spre o direcție comună. În cuplu ai ocazia să crești în ochii partenerului și să te simți mult mai valoros.

Carierăși Bani

Atebție mai multă la mesajele pe care le transmiți sau le captezi la llocul de muncă pentru că spre finele săptămânii poți face unele confuzii sau ceilalți le fac și tu tragi ponoasele. Este o perioadă bună în care te poți angaja dacă-ți cauți un loc de muncă. Vor fi nativi care pot obține o avansare profesională, pot reuși să-și atingă un obiectiv avut, să obțină ceea ce-și doresc, poate chiar și o mărire de salariu.

Sănătate

Dacă te confrunți cu probleme de sănătate, ai ocazia să afli un remediu sau să urmezi un tratament eficient. Este nevoie de mai multă responsabilitate față de starea ta de sănătate și, totodată, de mai multă odihnă. S-ar putea ca spre finele săptămânii să fii mai obosit și irascibil, neatent la acțiunile tale, deci ai grijă mai multă.

Horoscop săptămânal Vărsător: 5 – 11 aprilie 2021

Dragoste

Este o perioadă favorabilă pentru disciții în cuplu, pentru clarificări și noi abordări, poate chiar mai pasionale. Nu ar strica să te dedici unui hobby împreună cu partenerul. Pentru cei singuri, contextul, deși favorabil noilor relații, poate aduce multă confuzie și de preferat ar fi să nu se arunce acum în mari promisiuni și nici ei să nu creadă tot ce li se spune.

Carierăși Bani

Săptămțna aceasta nu te implica în speculații financiare și mai ales evită jocurile de noroc pentru că poți pierde bani. Este o perioadă în care poți negocia favorabil, iar activitățile comerciale îți pot fi favorabile.

Sănătate

Dcaă te frământai cu privire la o problemă de sănătate, aceasta se poate rezolva. Este o perioadă favorabilă să renunți la un viciu sau dependență. Plimbă-te mai mult, mergi într-o excursie și dedică-te activităților care-ți fac plăcere.

Horoscop săptămânal Pești: 5 – 11 aprilie 2021

Dragoste

Pot apărea discuții cu familia săptămâna aceasta și cu greu puteți ajunge la un numitor comun, mai ales către finele săptămânii. În cuplu sunt posibile dialoguri, însoțite de ușoare tensiuni, mai ales pe teme financiare, legate de intimitate, fidelitate și gelozii.

Carierăși Bani

Sectorul tău financiar este foarte activat de planete, iar aspectele pe care acestea le fac îți sugerează, pe de o parte, că trebuie să faci economii, iar pe de altă parte te susin să-ți crești veniturile și să negociezi în favoarea ta.

Sănătate

Sunt activate atât Jupiter, cât și Saturn, ambele planete care se află în sectorul sănătății tale, deci săptămâna aceasta fii mai atent la odihnă, mai responsabil cu stilul de viață și evită să faci excese. Poți avea parte de tensiuni interioare, stări emoționale delicate și mai greu de gestionat, posibil chiar din cauza trecutului de care nu te-ai desprins.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
Mirel Dragomir, declaraţii halucinante: 'Nu îmi pare rău că sunt aici'
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Oana Radu, acuzații dure la adresa fostului soț: ,,Mi-a spus că ne bate pe amândouă”....
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Metodă „DRONA” folosită pe autostradă. Care sunt șoferi vizați? - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Devine obligatoriu în România. Anunț la Guvern chiar azi, 29 martie: Voi scrie în lege...
Un mare post din România moare. Se închide, sute de angajați rămân pe drumuri
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Patrick, sentimente ascunse pentru Giuly!? Patrick și Robert au purtat o discuție pe tema acestui...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Scandinavia s-ar fi „născut” din Groenlanda, indică un nou studiu geologic