8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Polițistul vinovat pentru moartea lui George Floyd, condamnat. Ce pedeapsă a primit Derek Chauvin

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Polițistul vinovat pentru moartea lui George Floyd, condamnat. Ce pedeapsă a primit Derek Chauvin
Sursa foto: Twitter/The Cable
Publicat: 26/06/2021, 08:09

Derek Chauvin, fostul agent de poliție în Minneapolis, a fost condamnat la 22 de ani și jumătate de închisoare în dosarul privind moartea lui George Floyd din 2020.

Procurorii ceruseră o pedeapsă de 30 de ani. Chauvin a fost găsit vinovat în aprilie pentru crimă de gradul doi, crimă de gradul trei și omor de gradul doi, informează CNN.

Focar uriaș de COVID în Spania. Mii de studenți, în carantină după ce au călătorit în Insulele Baleare

Sute de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 au fost identificate în Spania, după o tabără studențească desfășurată în Insulele Baleare.

159 de persoane date dispărute după prăbușirea unei clădiri din Miami – VIDEO

Oficialii din Miami, Statele Unite ale Americii ,au transmis faptul că numărul persoanelor date dispărute după prăbușirea unei clădiri cu 12 etaje a crescut ajungând la 159. De asemenea, patru persoane au decedat.

Reacția lui Gheorghiţă după ce primari din Gorj au spus că ”nu sunt doritori” pentru vaccinare: ”Să justifice în fața comunității când, poate, vor trebui să carantineze din septembrie”

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, cere accelerarea ritmului de vaccinare în mediul rural și face apel la primăriile comunelor să se implice pentru ca nivelul de vaccinare să crească, înainte de valul patru al pandemiei de COVID-19, preconizat a începe din luna septembrie.

Cinci copii au ajuns la spital după o intoxicație cu clor la o piscină din Mamaia: 10 copii au fost afectați în total

Zece copii au suferit vineri o intoxicație cu clor la o piscină din stațiunea Mamaia. Aceștia au vârste cuprinse între 3 și 9 ani.

Masca redevine obligatorie în spațiile închise din Israel. Măsura fusese eliminată acum două săptămâni

Autoritățile din Israel au anunțat vineri că au decis reintroducerea obligativității purtării măștii de protecție în spațiile publice închise.

Valeriu Gheorghiţă: ”Am observat un interes scăzut pentru vaccinare, vorbim despre o medie de 10.000 de persoane în ultima perioadă”

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare a spus, vineri, la Digi24, că 10.000 de persoane se vaccinează, în medie, în această perioadă, cu prima doză, adresabilitatea fiind în scădere. Valeriu Gheorghiţă crede însă că este doar o situaţie temporară și se așteaptă la creşterea numărului de persoane care se vor vaccina.

Valeriu Gheorghiţă: 142.000 de copii cu vârste între 12 și 19 ani s-au vaccinat anti-COVID

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, a anunțat că 142.000 de copii şi adolescenţi, cu vârste cuprinse între 12 şi 19 ani, s-au vaccinat anti-COVID, fiind înregistrate două cazuri de miocardită. Este vorba despre doi pacienţi de 17 ani, care au avut o evoluţie foarte bună.