8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Putin, mesaj dur pentru oligarhii ruși din Occident: „Nu îi condamn pe cei care nu se pot lipsi de vila din Miami, dar…”

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Putin, mesaj dur pentru oligarhii ruși din Occident: „Nu îi condamn pe cei care nu se pot lipsi de vila din Miami, dar...”
8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Oligarhii ruși „trădători”, amenințați de Putin: „Astfel de oameni își pot vinde propria mamă” / Foto: Profimedia Images
Publicat: 17/03/2022, 07:48
Actualizat: 17/03/2022, 07:54

Președintele rus Vladimir Putin a făcut o serie de afirmații acide și amenințătoare, într-un discurs televizat, la adresa miliardarilor ruși care „își câștigă banii aici, dar trăiesc acolo”, arătând că Occidentul  speră să folosească „a cincea coloană de trădători” pentru a „împărți societatea noastră”. 

Avertisment înfiorător adresat de Vladimir Putin oligarhilor ruși „trădători” într-un discurs televizat: „Astfel de oameni își pot vinde propria mamă”

Putin s-a adresat națiunii într-un discurs televizat calificat ca „bizar” de către presa occidentală, la aproape trei săptămâni de la invazia Ucrainei, într-o încercare clară de a-și uni țara pe măsură ce invazia Ucrainei continuă, relatează mirror.co.uk.

Imagini din satelit: Cuvântul „copii”, scris în dreptul teatrului din Mariupol care adăpostea civili, bombardat miercuri

Noi imagini din satelit de la Maxar Technologies arată că luni, cuvântul „copii” (дeти) a fost scris în fața și în spatele teatrului din Mariupol care a fost bombardat miercuri, potrivit CNN.

Zeci de victime după cutremul de 7,4 grade pe scara Richter din Japonia

Două persoane au murit şi câteva zeci au fost rănite în urma cutremurului puternic de 7,4 grade pe scara Richter care a zguduit miercuri seara estul Japoniei, provocând şi un tsunami de intensitate scăzută de-a lungul unei părţi a coastei de nord-est.

Marius Tucă Show – ediție specială ”Războiul din Ucraina” pe gandul.ro

Marius Tucă Show începe joi, 17 martie de la ora 18.00, live pe gandul.ro cu o nouă ediție specială. Generalul Ștefan Dănilă, fost șef al Statului Major al Armatei Române, vine să analizeze strategia militară adoptată de Kremlin, cât vor mai rezista ucrainenii chiar și cu toate ajutoarele trimise de statele occidentale, cât de reală este amențarea lui Putin de a apăsa pe butonul roșu, când ar putea să se ajungă la o soluție pentru încheierea conflictului și care sunt posibilitățile NATO de a sprijini Ucraina, atât militar, cât și umanitar.

Kovesi: Anchetăm peste 120 de cazuri de infracțiuni în Bulgaria

Procurorul general european Laura Codruța Kovesi spune că a primit un număr record de plângeri și pe baza aceasta instituția a început anchete în peste 120 de cazuri, la sfârșitul întrevederii sale cu premierul bulgar Kiril Petkov.

Marina Ovsiannikova a refuzat oferta de azil a preşedintelui francez Emmanuel Macron

„Nu vreau să părăsesc ţara noastră. Sunt patrioată, fiul meu şi mai mult. Nu vrem să plecăm sub nicio formă, nu vrem să mergem nicăieri”, a spus jurnalista în vârstă de 43 de ani într-un interviu pentru revista germană Der Spiegel, difuzat miercuri seară.

Complex rezidenţial de lux din Sardinia, aparţinând unui apropiat al lui Putin, pus sub sechestru

Garda financiară italiană a pus miercuri sub sechestru un complex rezidenţial din insula Sardinia, aflat în proprietatea fostului ministru şi bancher rus Petr Olegovich Aven, inclus pe lista oligarhilor sancţionaţi de Uniunea Europeană (UE) după invazia Ucrainei de către Rusia.

Adrian Năstase: „Chestiunea legată de teritoriile românești care aparțin Ucrainei trebuie afirmată și reamintită”

Adrian Năstase a fost invitatul lui Marius Tucă la ediția specială ”Războiul din Ucraina”, transmisă live de Gândul. Fostul premier a vorbit și despre subiectul legat de recăpătarea teritoriilor românești din Ucraina.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult