8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Raed Arafat face clarificări cu privire la ridicarea restricțiilor

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Raed Arafat face clarificări cu privire la ridicarea restricțiilor
Publicat: 15/02/2022, 08:00
Actualizat: 15/02/2022, 08:39

Șeful DSU, Raed Arafat a declarat luni, la B1TV, că măsurile de restricție vor fi ridicate ținând cont de presiunea pe sistemul sanitar.

„Ce a zis domnul ministru este foarte clar și logic. Ca să ridici măsuri trebuie să vezi care este impactul pe sistemul sanitar. Este adevărat că a scăzut. Noi astăzi am avut în plus 16 persoane în secțiile ATI din țară. (Citește mai multe aici…)

Condamnat pentru uciderea unui celebru disident comunist, deținutul Marian Clită face mărturii cutremurătoare din închisoare: ”Nu regret nimic din ce-a fost, este clar”

Cazul lui Marian Clită, fostul colaborator al Securității, condamnat pentru uciderea disidentului comunist Gheorghe Ursu, a fost unul dintre cele mai mediatizate în presa ultimelor trei decenii din România. În 1985, Clită l-ar fi bătut până la moarte pe inginerul Gheorghe Ursu, după ce ar fi fost mutat, intenționat, de Securitate în aceeași celulă cu disidentul de la acea vreme. După eliberarea condiționată, Marian Clită a părăsit România și a recidivat. Pe 1 martie 2010, a comis o nouă crimă. El a ucis-o pe stewardesa Vera Vildmyren, o norvegiană de 42 de ani, într-o cameră de hotel din Copenhaga. A strangulat-o și a lovit-o cu o bară de metal, iar azi execută ultima parte a pedepsei într-o închisoare din România. (Citește mai multe aici…)

Cîmpeanu, despre reimplementarea trimestrelor: Nu de anul viitor. Aștept opinia experților din științele educației

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat luni, la Digi24, că s-a pus în discuție revenirea la sistemul educațional împărțit în trimestre, dar acest lucru nu va fi implementat din anul școlar viitor. (Citește mai multe aici…)

Oamenii fără adăpost din București sunt în creștere cu 10% față de anul trecut, dar jumătate dintre ei nu sunt români. Cum au ajuns unii cetățenii străini în stradă, deși au venit legal

Numărul oamenilor străzii din București a crescut cu peste 10% față de anul trecut, iar jumătate dintre ei provin din Pakistan, India și diverse țări africane. Aceștia au venit să muncească în România, dar angajatorii i-au concediat sau i-au păcălit. Dar vorbim și de persoane din județe sărace care au venit în Capitală pentru a-și asigura un trai mai bun și nu au reușit acest lucru. (Citește mai multe aici…)

Marian Godină a dezvăluit cât câştigă după 16 ani în Poliţia Română: „O să-mi dau demisia înainte de a începe să mă plâng”

Marian Godină dezvăluie, pe blogul personal, ce salariu are, după o carieră de polițist de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale cu 16 ani de vechime. El susține că, de la o vârstă, satisfacția profesională e umbrită de nemulțumirile financiare și anunță că își va da demisia înainte de a se plânge. (Citește mai multe aici…)

O tânără de 19 ani a fost omorâtă de iubit cu o injecţie cu droguri. Bărbatul a încercat apoi să se sinucidă în camera unui hotel din Utah

O tânără în vârstă de 19 ani a fost ucisă săptămâna trecută, cu ajutorul unei injecţii letale care conţinea droguri, într-un hotel din Utah. Cel care a omorât-o a fost chiar iubitul ei, care a spus că a vrut să „o scape de suferinţă”. (Citește mai multe aici…)

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 februarie 2022. „Capricornii” se bucură de un farmec aparte

Horoscopul zilei de 15 februarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate. (Citește mai multe aici…)

Simona Halep s-a calificat în optimile turneului WTA de la Dubai, după ce a învins-o pe Alison Riske

Jucătoarea de tenis Simona Halep (România, 23 WTA) a obținut o victorie ușoară la turneul WTA 500 de la Dubai, scor 6-2, 6-4 cu Alison Riske (SUA, 53 WTA). Sportiva româncă va juca în optimi cu învingătoarea partidei dintre Paula Badosa (Spania, 5 WTA) și Gabriela Ruse (România, 59 WTA). (Citește mai multe aici…)

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor fi închise
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
”Eu nu mai vorbesc cu ea, mă are la block” De ce l-a blocat Andreea...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Trucul simplu și rapid prin care să-ți schimbi instant viața în bine