8 ȘTIRI DE LA ORA 8 Rusia, avertisment pentru țările vecine: Dacă își pun la dispoziția Ucrainei aerodromurile, pot fi considerate că au intrat în conflict

8 ȘTIRI DE LA ORA 8 Rusia, avertisment pentru țările vecine: Dacă își pun la dispoziția Ucrainei aerodromurile, pot fi considerate că au intrat în conflict
Sursă foto - caracter ilustrativ: Pixabay
Publicat: 07/03/2022, 08:31

Forțele militare ruse au avertizat țările vecine Ucrainei să nu găzduiască avioanele sale de război, afirmând că Moscova le-ar putea considera parte a conflictului, dacă avioanele ucrainene vor efectua misiuni de luptă de pe teritoriul lor. Orice ţară care îşi pune la dispoziţia Ucrainei aerodromurile pentru atacuri asupra Rusiei poate fi considerată că a intrat în conflict, a declarat duminică purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării rus, Igor Konaşenkov. (Citiți mai departe…)

Vladimir Putin ar suferi de „cancer intestinal în fază terminală”, conform unei surse de la Pentagon. Care sunt indiciile

Vladimir Putin, preşedintele Rusiei, ar suferi de „cancer intestinal în fază terminală”, conform unei surse de la Pentagon, citată de Daily Star, după ce liderul de la Kremlin a apărut în public cu fața umflată, după invazia Ucrainei. Liderul rus ar fi în agonie din cauza unui cancer intestinal în formă terminală, conform unor informații ale Pentagonului, iar „faţa umflată” a liderului de la Kremlin sugerează că ia medicamente pentru cancer sau steroizi. (Citiți mai departe…)

Avionul rusesc aterizat la Washington se întoarce la Moscova, după o escală la New York. Cine se află la bord (EXCLUSIV)

Avionul rusesc ajuns sâmbătă în capitala Statelor Unite ale Americii, despre care GÂNDUL a avut INFORMAȚII EXCLUSIVE DE ULTIMĂ ORĂ, era programat să plece luni înapoi spre Rusia, însă echipajul a fost anunțat că se va întoarce mai devreme la Moscova. (Citiți mai departe…)

Primele efecte ale războiului resimțite în România. Cât a ajuns să coste un euro la casele de schimb

Primele consecințe economice ale războiului din Ucraina au început să se resimtă și în țara noastră. Românii au luat cu asalt casele de schimb valutar şi au stat la coadă să schimbe banii, de teamă că leul se va deprecia foarte mult. Casele de schimb valutar au vândut, sâmbătă, și 150.000 de euro într-o singură oră. În plus, un singur euro este vândut cu 5,35 de lei. (Citiți mai departe…)

„Conflictul din Ucraina ar putea dura chiar ani de zile”. Anunțul vicepremierului britanic

Vicepremierul britanic Dominic Raab a anunțat, duminică, faptul că războiul din Ucraina ar putea dura luni de zile, dacă nu chiar ani. În plus, acesta a adăugat că aliaţii internaţionali vor trebui să dea dovadă de „rezistenţă strategică” pentru a se asigura că preşedintele rus Vladimir Putin va da greş. (Citiți mai departe…)

Visa și Mastercard și-au suspendat operațiunile din Rusia

Visa și Mastercard au anunțat că își vor suspenda toate operațiunile financiare din Rusia, ceea ce înseamnă că rușii nu vor mai putea face plăți online și nici măcar nu vor mai putea retrage bani de la bancomate atunci când merg în străinătate. (Citiți mai departe…)

EXCLUSIV| Mărturia unei tinere care a fugit din calea războiului și a ajuns în România: „Sora mea a făcut un atac de panică în trenul către Liov. Oamenii plângeau de frică, nu era nici măcar o toaletă”

Julia, o tânără din Ucraina care a fugit din calea războiului, a ajuns în România în urmă cu patru zile. Inițial, a venit în Iași, după care s-a urcat în „trenul speranței” spre Capitală și a fost cazată în casa unei bucureștence. Tânăra în vârstă de 26 de ani provine dintr-o familie numeroasă și locuiește în Kiev, alături de părinți și cei patru frații. (Citiți mai departe…)

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 martie 2022. Taurii sunt binedispuși și se fac plăcuți

Horoscopul zilei de 7 martie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate. Luna traversează astăzi zodia Taur, ipostază din care ne imprimă nevoia de stabilitate, financiară sau sentimentală. (Citiți mai departe…)

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția...
Locul din România în care oamenii s-au întors în timp, în 1888. Cel mai ciudat...
FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50...
“Am plâns pentru Vlad Pascu. Este o victimă!”. Elena Merișoreanu a șocat și tulburat România...
Minune de Paște! S-a vindecat de CANCER, după ce a trecut prin momente grele
Reacţia unor turişti thailandezi, ajunşi în ziua de Paşte în Maramureş. Au făcut poze cu...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”!...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Macron îl îndeamnă pe Netanyahu să ajungă la un acord de armistiţiu cu Hamas
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
Vestea primită acum de Simona Halep. WTA a făcut anunțul oficial luni, 6 mai
Codrin Ștefănescu, mărturii șocante. Și-a organizat înmormântarea, pas cu pas
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci: "Nu am mașină"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Test de cultură generală. Care forță naturală doboară orice copac?