8 ȘTIRI DE LA ORA 8 Rusia spune că Ucraina primește armament prin România. Care ar fi traseul armelor, potrivit Moscovei

8 ȘTIRI DE LA ORA 8 Rusia spune că Ucraina primește armament prin România. Care ar fi traseul armelor, potrivit Moscovei
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 02/05/2022, 08:39

Rusia susține că Ucraina primește arme și muniție din partea statelor occidentale prin România. Declarația a fost făcută de generalul rus Mihail Mizințev, șeful Centrului Naţional de Control al Apărării (NDCC), care spune că unele nave sosesc din Ucraina către România încărcate cu produse agricole și se întorc cu armament. (Citește mai departe…)

Propaganda televiziunilor de stat din Rusia. Jurnaliștii le explică rușilor că trebuie să accepte un război nuclear: ”Oricum vom muri cu toții cândva” (analiză The Times)

The Times a făcut o radiografie a posturilor de televiziune de stat ruse, trăgând concluzia că jurnaliștii ruși plătiți de guvern sunt simple instrumente de propagandă care răspund la comenzile Kremlinului. La posturile de televiziune de stat rusești se vorbește despre cum rușii trebuie să accepte un eventual război nuclear pornit de Vladimir Putin. (Citește mai departe…)

Rubla a devenit monedă oficială în regiunea Herson din Ucraina, aflată sub ocupație rusească

Rubla rusească a devenit, începând de duminică, „monedă oficială” în regiunea ucraineană Herson, aflată sub controlul Rusiei de la începutul lunii martie. Aceasta în contextul în care, de când a capturat regiunea, Moscova și-a numit în fruntea administrației locale propriii oameni. (Citește mai departe…)

Hackerii ruși încep să schimbe tactica. Au început să trimită mesaje pe aplicații de tipul WhatsApp

România s-a confruntat cu o serie de atacuri cibernetice organizate de hackerii ruși în ultimele câteva zile, iar acestea par să continue, însă sub o altă formă. Mii de atacuri cibernetice venite din partea hackerilor ruși au fost blocate de specialiști în ultimele trei zile, potrivit Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS). (Citește mai departe…)

Rezultate Loto 6/49. Numerele extrase duminică, 1 mai 2022

Duminică, 1 mai 2022, de la ora 18:30, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc. La tragerile loto de joi, 28 aprilie, Loteria Română a acordat 11.971 de câștiguri în valoare totală de peste 825.000 de lei. (Citește mai departe…)

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 2 mai 2022. Venus intră în zodia Berbec

Horoscopul zilei de 2 mai 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate. Venus, planeta iubirii și a banilor, va intra în zodia Berbec pe care o va tranzita până pe 28 mai. În perioada acestui tranzit vom fi mult mai pasionali, mai îndrăzneți și mai curajoși în exprimarea sentimentelor. De asemenea, vom fi mai direcți în a cuceri pe cine ne place, mai ales că tendința este de a flirta și a ne juca cât mai mult. Din punct de vedere financiar, acest tranzit ne va stimula la cheltuieli impulsive. (Citește mai departe…)

Surse diplomatice: UE înclină spre renunțarea la petrolul din Rusia până la finalul acestui an

Uniunea Europeană înclină spre interzicerea importurilor de petrol rusesc până la sfârșitul anului, au declarat doi diplomați europeni, după discuțiile dintre Comisia Europeană și statele membre ale UE din acest weekend. Declarația vine în contextul în care Uniunea Europeană pregătește un nou pachet de sancțiuni împotriva Rusiei din cauza invaziei Ucrainei. (Citește mai departe…)

Se apropie ultima zi de valabilitate a polițelor RCA emise de City Insurace. Ce au de făcut șoferii pentru a nu rămâne descoperiți

Șoferii care au avut o poliță de asigurare de răspundere civilă auto RCA încheiată la City Insurance mai au zece zile, până inclusiv în 11 mai, pentru a încheia una nouă, cu un alt asigurător, altfel, vor rămâne descoperiți. La această dată expiră termenul de 90 de zile de la declararea falimentului societății City Insurance. (Citește mai departe…)

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția...
Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50...
Care este melodia cea mai periculoasă pentru șoferi, dacă o ascultă la volan. E una...
Minune de Paște! S-a vindecat de CANCER, după ce a trecut prin momente grele
"Suntem o comună binecuvântată de Dumnezeu!" Fructul cu care localnicii au dat lovitura. Cu cât...
Se spală rufe azi și în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Cine este românul care și-a pierdut viața în noaptea de Înviere, în Italia. Mașina tânărului...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața...
Omagiu adus lui Bernard Hill de membrii distribuţiei "Stăpânul Inelelor"
Substanță RADIOACTIVĂ, găsită în urina fumătorilor de țigări electronice!
AJUTOR OBLIGATORIU în România. Este vestea pe care o așteptau aproape un milion de români
O bancnotă de colecție îți aduce o avere. Mulți români o mai au prin casă
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Maria Cârneci, destăinuiri emoționante despre pierderea soțului ei. Artista încă nu și-a găsit liniștea fără...
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci: "Nu am mașină"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Cafeaua așa cum o știm ar putea deveni în curând istorie