8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Șofer român de TIR, ucis cu sabia în Franța, sub ochii soției. Revolta colegilor lui Mihai: „Muncea decent pentru pâinea lui”

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Șofer român de TIR, ucis cu sabia în Franța, sub ochii soției. Revolta colegilor lui Mihai: „Muncea decent pentru pâinea lui”
Șofer român de TIR, ucis cu sabia în Franța. Foto: Facebook / Ilie Matei, Omul Șoselelor
Publicat: 18/05/2021, 08:00

Sfârșit teribil pentru un șofer român de TIR, în Franța! Omul a fost ucis cu o sabie, chiar sub ochii soției sale îngrozite. Procuratura din Amiens a anunțat deschiderea unei anchete în cazul uciderii lui Mihai Spătaru. Incidentul survine după ce un alt șofer român de TIR a fost atacat de mai mulți migranți cu pietre.

Caz tragic în Prahova. Turist britanic dat dispărut de familie, găsit spânzurat

Un turist britanic în vârstă de 42 de ani, care a plecat în urmă cu trei zile pe munte, dar nu s-a mai întors, a fost găsit spânzurat, între pădurea dintre Buşteni şi Poiana Ţapului.

Joe Biden și Benjamin Netanyahu vor avea o nouă convorbire telefonică, pe tema conflictului din Gaza

Joe Biden a afirmat, luni seară, că îl va suna din nou pe premierul israelian Benjamin Netanyahu, pentru a avea o nouă discuție despre conflictul care are loc între Israel și militanții palestinieni.

Descoperire tragică. Un angajat al Uzinei Dacia din Mioveni a fost găsit mort

Descoperire tragică la Uzina Dacia din Mioveni: un angajat a fost găsit mort . Bărbatul avea 51 de ani și era din Pitești.

Forumul Economic Mondial a anunţat că reuniunea de anul acesta, programată în Singapore, a fost anulată

Forumul Economic Mondial (WEF) a anunțat, luni după-amiază, că reuniunea de anul acesta, programată în Singapore, a fost anulată. Decizia a fost luată din cauza noilor tulpini de coronavirus, care generează probleme organizatorice.

Sorin Grindeanu a spus că deplasarea sa în Statele Unite a fost plătită din banii PSD

Deputatul PSD Sorin Grindeanu a spus luni că deplasarea sa în Statele Unite, care a avut loc în perioada în care era premier, alături de Liviu Dragnea, a fost plătită din banii Partidului Social Democrat.

Cazul Onești. A fost audiat si fratele celui de-al doilea muncitor ucis în apartamentul lui Gheorghe Moroșan

Luni, 17 mai, a fost audiat si fratele celui de-al doilea muncitor ucis în apartamentul lui Gheorghe Moroșan, informează avocatul Adrian Cuculis.

Parlamentul a votat ca românii vaccinați să nu beneficieze de o zi liberă

Românii care se vor vaccina nu vor beneficia de o zi liberă din partea angajatorului, prin lege. Proiectul USR PLUS a fost respins luni, de Senat.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase