8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Suspectul dublei crime de la Iași recunoaște că a fost în ziua respectivă la victime acasă, dar „se consideră nevinovat și are explicații pentru acuzațiile care i se aduc”

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Suspectul dublei crime de la Iași recunoaște că a fost în ziua respectivă la victime acasă, dar „se consideră nevinovat și are explicații pentru acuzațiile care i se aduc”
Sursă foto: Facebook
Publicat: 17/12/2021, 08:21

Ahmed Sami El Bourkadi, suspectul dublei crime de la Iași, recunoaște că a fost în ziua respectivă la victime acasă, dar „se consideră nevinovat și are explicații pentru acuzațiile care i se aduc”, potrivit avocatei sale. Ea a mai spus că acesta era în drum spre aeroport și se îndrepta spre România, când a fost reținut de autoritățile italiene, la Roma. Avocata a precizat că nu a vorbit direct cu clientul său, ci cu familia lui și cu un avocat din Italia. (Citește mai mult…)

Gimnasta Larisa Iordache și-a anunțat retragerea din sport

Gimnasta Larisa Iordache a anunțat joi seara că își încheie cariera sportivă, în contextul în care a suferit o nouă intervenție chirurgicală la gleznă, la începutul lunii decembrie. Sportiva a făcut anunțul pe pagina sa oficială de Facebook. (Citește mai mult…)

Horoscopul zilei de 17 decembrie 2021. Griji financiare pentru „Tauri”

Horoscopul zilei de 17 decembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate. Ziua de astăzi se remarcă printr-o mare poftă de socializare. Luna trece prin zodia comunicării, prin Gemeni, însă pe cât de direct putem spune lucrurilor pe nume, pe atât de mult putem crede informații fără să le cercetăm. (Citește mai mult…)

Călin Alexandru (DSU): Ne așteptăm ca în ianuarie-februarie să înceapă valul 5, iar mare parte din cazuri să ajungă în UPU

Medicul Călin Alexandru, de la Departamentul de Situații de Urgență (DSU), a declarat, joi, că se așteaptă ca la sfârșitul lunii ianuarie-începutul lunii februarie, România să se confrunte cu un al cincilea val al infectărilor. El a spus că li s-a cerut medicilor de la Unitățile Primiri Urgențe să identifice spații suplimentare. (Citește mai mult…)

Marcel Ciolacu, nou atac la adresa lui Dacian Cioloș: „Tu când renunți la privilegiile tale plătite din bugetul UE, adică și din banii românilor?! Ipocritule!”

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, l-a atacat, joi, pe liderul Uniunii Salvați România (USR), Dacian Cioloș, pe care în numește „colecționar de rente și pensii speciale”, în contextul discuțiilor publice cu privire la privilegiile aleșilor. Liderul social-democrat îl critică pe Dacian Cioloș, pe care îl numește „euro-special” și „ipocrit”. (Citește mai mult…)

Dacian Cioloș, reacție după atacul lui Marcel Ciolacu la adresa sa: „Cum se face că tu poți să-mi numeri mie salariile, dar noi nu putem să știm câți bani ați furat din România?”

Liderul USR, Dacian Cioloș, i-a răspuns – joi – președintelui PSD, Marcel Ciolacu, printr-un mesaj postat tot pe Facebook, spunând că are toată energia necesară să facă totul pentru ca PSD să dispară din viitorul modern al țării. Președintele Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, l-a atacat, joi, pe liderul Uniunii Salvați România (USR), Dacian Cioloș, pe care în numește „colecționar de rente și pensii speciale”, în contextul discuțiilor publice cu privire la privilegiile aleșilor. (Citește mai mult…)

Klaus Iohannis: Acest impozit, suprataxarea, nu mi se pare nici necesar, nici util, nici corect. Nu se introduce așa ceva

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că nu este de acord cu suprataxarea companilor, măsură propusă de social-democrați, spunând că „acest impozit nu mi se pare nici necesar, nici util, nici corect”. (Citește mai mult…)

Parlamentul European cere Rusiei să-și retragă trupele de la granița cu Ucraina

Parlamentul European a adoptat joi o rezoluție prin care condamnă concentrarea de forțe armate ruse la granița cu Ucraina. Totodată, Parlamentul European solicită Rusiei să își retragă imediat forțele de la granița cu Ucraina și să nu mai amenințe țara vecină. (Citește mai mult…)