8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Suspectul dublei crime de la Iași recunoaște că a fost în ziua respectivă la victime acasă, dar „se consideră nevinovat și are explicații pentru acuzațiile care i se aduc”

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Suspectul dublei crime de la Iași recunoaște că a fost în ziua respectivă la victime acasă, dar „se consideră nevinovat și are explicații pentru acuzațiile care i se aduc”
Sursă foto: Facebook
Publicat: 17/12/2021, 08:21

Ahmed Sami El Bourkadi, suspectul dublei crime de la Iași, recunoaște că a fost în ziua respectivă la victime acasă, dar „se consideră nevinovat și are explicații pentru acuzațiile care i se aduc”, potrivit avocatei sale. Ea a mai spus că acesta era în drum spre aeroport și se îndrepta spre România, când a fost reținut de autoritățile italiene, la Roma. Avocata a precizat că nu a vorbit direct cu clientul său, ci cu familia lui și cu un avocat din Italia. (Citește mai mult…)

Gimnasta Larisa Iordache și-a anunțat retragerea din sport

Gimnasta Larisa Iordache a anunțat joi seara că își încheie cariera sportivă, în contextul în care a suferit o nouă intervenție chirurgicală la gleznă, la începutul lunii decembrie. Sportiva a făcut anunțul pe pagina sa oficială de Facebook. (Citește mai mult…)

Horoscopul zilei de 17 decembrie 2021. Griji financiare pentru „Tauri”

Horoscopul zilei de 17 decembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate. Ziua de astăzi se remarcă printr-o mare poftă de socializare. Luna trece prin zodia comunicării, prin Gemeni, însă pe cât de direct putem spune lucrurilor pe nume, pe atât de mult putem crede informații fără să le cercetăm. (Citește mai mult…)

Călin Alexandru (DSU): Ne așteptăm ca în ianuarie-februarie să înceapă valul 5, iar mare parte din cazuri să ajungă în UPU

Medicul Călin Alexandru, de la Departamentul de Situații de Urgență (DSU), a declarat, joi, că se așteaptă ca la sfârșitul lunii ianuarie-începutul lunii februarie, România să se confrunte cu un al cincilea val al infectărilor. El a spus că li s-a cerut medicilor de la Unitățile Primiri Urgențe să identifice spații suplimentare. (Citește mai mult…)

Marcel Ciolacu, nou atac la adresa lui Dacian Cioloș: „Tu când renunți la privilegiile tale plătite din bugetul UE, adică și din banii românilor?! Ipocritule!”

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, l-a atacat, joi, pe liderul Uniunii Salvați România (USR), Dacian Cioloș, pe care în numește „colecționar de rente și pensii speciale”, în contextul discuțiilor publice cu privire la privilegiile aleșilor. Liderul social-democrat îl critică pe Dacian Cioloș, pe care îl numește „euro-special” și „ipocrit”. (Citește mai mult…)

Dacian Cioloș, reacție după atacul lui Marcel Ciolacu la adresa sa: „Cum se face că tu poți să-mi numeri mie salariile, dar noi nu putem să știm câți bani ați furat din România?”

Liderul USR, Dacian Cioloș, i-a răspuns – joi – președintelui PSD, Marcel Ciolacu, printr-un mesaj postat tot pe Facebook, spunând că are toată energia necesară să facă totul pentru ca PSD să dispară din viitorul modern al țării. Președintele Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, l-a atacat, joi, pe liderul Uniunii Salvați România (USR), Dacian Cioloș, pe care în numește „colecționar de rente și pensii speciale”, în contextul discuțiilor publice cu privire la privilegiile aleșilor. (Citește mai mult…)

Klaus Iohannis: Acest impozit, suprataxarea, nu mi se pare nici necesar, nici util, nici corect. Nu se introduce așa ceva

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că nu este de acord cu suprataxarea companilor, măsură propusă de social-democrați, spunând că „acest impozit nu mi se pare nici necesar, nici util, nici corect”. (Citește mai mult…)

Parlamentul European cere Rusiei să-și retragă trupele de la granița cu Ucraina

Parlamentul European a adoptat joi o rezoluție prin care condamnă concentrarea de forțe armate ruse la granița cu Ucraina. Totodată, Parlamentul European solicită Rusiei să își retragă imediat forțele de la granița cu Ucraina și să nu mai amenințe țara vecină. (Citește mai mult…)

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Mesajul cutremurător postat de Mihaela înainte de a se arunca de la etajul 15 al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi...
O salată ce pare banală, dar are multe secrete. Radu Anton Roman o prepara impecabil
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Cum va arăta nunta lui Pepe cu Yasmine Oddy: "E la alt nivel, e sinucidere...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
2023 a fost cel mai bun an pentru bănci din istoria României