8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Un bărbat a murit după ce s-a izbit cu mașina de gardul Ambasadei Rusiei la București

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Un bărbat a murit după ce s-a izbit cu mașina de gardul Ambasadei Rusiei la București
Sursa/Facebook/Tudor Bogdan Teodorescu
Publicat: 06/04/2022, 07:57

Atentat la Ambasada Rusiei la București. Un bărbat a murit după ce a intrat cu mașina în gardul reprezentanței diplomatice!

Un bărbat a murit după ce s-a izbit cu mașina de gardul Ambasadei Rusiei

Un bărbat a murit, miercuri dimineață, după ce a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei la București. Autoturismul a luat foc după ce șoferul și-ar fi dat foc imediat după incident.

VIDEO EXCLUSIV | Viorica Dăncilă și-a depus candidatura la președinția partidului NOI: “Ceea ce nu te omoară, te întărește! Dacă stăm în genunchi, niciodată nu vom participa la masa deciziilor!”

A fost premier al României. A fost 26 de ani în Partidul Social Democrat (PSD). A fost, timp de nouă ani, europarlamentar. Nimeni nu ar fi crezut că Viorica Dăncilă va face un pas în afara partidului care a consacrat-o și a propulsat-o în funcții importante de-a lungul vremii. Și totuși l-a făcut. În ochi se vede, însă, părerea de rău, dar în voce și atitudine răzbate tăria de a o lua de la capăt, intrând într-un partid care a luat ființă la începutul anului 2022.

România va expulza zece reprezentanți ai Ambasadei Federației Ruse la București

Ministerul Afacerilor Externe au decis declararea ca persona non gratae pe teritoriul României a 10 persoane care activează în cadrul Ambasadei Federației Ruse la București, potrivit unui comunicat de presă.

Cum deosebim gripa de coronavirus şi o viroză respiratorie. Precizările medicilor

Cazurile de răceli şi viroze au crescut cu 70%, în ultimele două săptămâni, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, iar spitalele şi cabinetele medicilor de familie sunt pline de pacienți.

VIDEO Bogdan Teodorescu dezvăluie ce lipsește din comunicarea politicianului român: „De 30 de ani, nu există comunicare proactivă în România. Era nevoie să activezi o structură care se numește comunicare rapidă”

Analistul politic Bogdan Teodorescu, invitatul lui Marius Tucă la ediția specială ”Războiul din Ucraina” transmisă live de Gândul, a vorbit și despre carențele de comunicare din spațiul politic românesc, politicienii având restanțe grave la acest capitol extrem de important pentru și în relația cu cetățeanul. Care este piesa de rezistență care lipsește, de 30 de ani, din comunicarea oamenilor politici din România?

Cătălin Drulă, despre o posibilă candidatură a sa la șefia USR: „Este o opţiune foarte posibilă şi validă”

Președintele interimar al USR, Cătălin Drulă, a declarat marți că nu s-a hotărât încă referitor la o eventuală candidatură la șefia formațiunii, dar o astfel de idee reprezită „o opțiune posibilă și validă”.

VIDEO Putin vs. Zelenski: cine a câștigat și cine a pierdut războiul comunicațional? Analist politic: „Americanii spun că este cel mai popular om politic mondial”

Bogdan Teodorescu a fost invitatul lui Marius Tucă la ediția specială ”Războiul din Ucraina”, transmisă live de Gândul. Aceasta a analizat, din perspectiva analistului politic, modelul de comunicare al Volodimir Zelenski, aflat în antiteză cu modelul de comunicare al lui Vladimir Putin. Care a avut o strategie mai bună în ceea ce înseamnă paleta unei comunicări țintite? Cât echilibru este, în momentul de față, în războiul comunicațional?

Ministrul Sănătății a anunţat dublarea normei de hrană pentru pacienţii internaţi în spitale

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a anunţat, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că norma de hrană pentru pacienţii internaţi în spitale se va majora la 20 de lei pe zi, o creștere considerabilă faţă de cei 11 lei din prezent. Demnitarul a mai precizat că majorarea înseamnă un efort suplimentar de 100 de milioane de lei până la sfârşitul acestui an.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase