A BĂTUT-O sau nu Johnny Depp pe Amber Heard?! Avem SMS-ul tulburător trimis de actor

A BĂTUT-O sau nu Johnny Depp pe Amber Heard?! Avem SMS-ul tulburător trimis de actor
Johnny Depp și Amber Heard
Publicat: 28/11/2023, 23:13
Actualizat: 28/11/2023, 23:20

Johnny Depp s-a îndrăgostit nebunește de Amber Heard, la scurt timp după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare, la „The Rum Diary/Jurnalul unui iubitor de rom”. Era căsătorit cu Vanessa Paradis, dar a decis să pună capăt relației sale de lungă durată pentru a-și arăta, fără să se ferească, sentimentele față de noua sa colegă de platou.

Însă, iubirea lor a fost martoră la cel mai crunt sfârșit, cu violență domestică, abuz fizic și acuzații de infidelitate! Mai mult, unele SMS-uri în care actorul își dorea moartea partenerii sale au devenit virale.

Amber și Johnny s-au căsătorit în 2015 și părea că totul merge bine, în timp ce actrița din „Aquaman 2” a povestit că îi plăcea să fie mamă vitregă pentru copiii actorului, Lily-Rose Depp și Jack Depp.

Dar totul s-a sfârșit când Heard a cerut divorțul, în mai 2016, și a obținut un ordin de restricție, acuzându-l pe Depp de violență domestică.

Johnny Depp a numit-o pe Amber Heard o „căutătoare de aur”

În timpul procesului din Virginia, care a avut loc anul trecut, Amber Heard a fost văzută afectată, în timp ce avocatul ei citea texte pe care Johnny Depp le-a trimis unuia dintre prietenii săi după despărțirea lor. Johnny Depp ar fi vrut-o pe Amber Heard moartă, conform textelor SMS devenite virale.

„Nu am nicio milă, nicio teamă și nici un gram de emoție pentru ceea ce am crezut cândva că a fost dragoste, pentru acest nivel scăzut, care caută aur, o duzină de cenți (…) Sunt atât de fericit că vrea să lupte cu asta”, a scris Johhny într-un mesaj, la trei luni după acuzațiile de violență domestică.

Într-un alt set de mesaje text, Johnny Depp i-a dorit moartea lui Amber Heard, în timp ce spunea: „Nu aș atinge-o nici măcar cu o mănușă nenorocită. Nu pot decât să sper că va acționa karma și va lua darul respirației de la ea”.

Johnny a recunoscut, totuși, că nu era mândru de textele sale, dar a susținut că era furios din cauza acuzațiilor pe care Amber le făcuse împotriva sa.

În timpul aceluiași proces, Amber Heard a susținut că Johnny Depp și-a împins fosta iubită Kate Moss pe scări. Mai târziu, supermodelul a respins acuzația, în timp ce a fost audiată ca martor în acest caz, scrie koimoi.com.

Verdict neașteptat în procesul Johnny Depp – Amber Heard. Jurații au decis că actrița a acționat cu „răutate” împotriva fostului soț

Depp a dat-o în judecată pe Heard pentru defăimare și îi cerea daune de 50 de milioane de dolari, în urma unui articol publicat The Washington Post în 2018, în care actrița s-a descris drept „o persoană publică, reprezentantă a violenței în familie”.

Deși numele lui Depp nu a apărut în articolul respectiv, actorul susține că a pierdut oportunități și roluri importante ca urmare a acestuia. La rândul său, Amber Heard l-a dat și ea în judecată pe Depp, cerând 100 de milioane de dolari.

Juriul de la conversatul proces de defăimare dintre Johnny Depp și Amber Heard a dat verdictul anul trecut, la începutul lunii iunie. Jurații i-au dat dreptate lui Johnny Depp și au susținut că afirmațiile făcute cu privire la acesta au fost „false”.

Conform juraților, Heard a acționat cu „răutate” împotriva fostului soț, iar juriul a decis și că Depp va primi 10 milioane de dolari în daune compensatorii și alte 5 milioane în daune punitive, relatează dailymail.co.uk.

Totuși, în verdictul juriului se arată că și Amber Heard a fost defăimată, însă nu de Depp, ci de avocatul acesteia, Adam Waldman. Prin urmare, ea urma să primească 2 milioane dolari în daune compensatorii, însă fără daune punitive.

FOTO – Netflix

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
FOTO. Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic a fost vândut la licitaţie pentru...
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
Ce amendă riscă românii care stau la bloc și nu respectă legea. O femeie din...
Boala care se răspândește RAPID în lume! Record de îmbolnăviri: experții avertizează populația
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin...
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul...
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
SE CONFISCĂ mașina pe loc. Decizie pentru cei care merg să facă ITP-ul
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Eliza Natanticu, la un pas de moarte după ce a luat o bacterie din spital:...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Carl Benz, inventatorul primului automobil modern. „Primul meu client a fost nebun. Al doilea voia...