A murit Cristi Marinescu. Jurnalistul sportiv avea 67 de ani

A murit Cristi Marinescu. Jurnalistul sportiv avea 67 de ani
A murit Cristi Marinescu. Jurnalistul sportiv avea 67 de ani / Foto: Facebook FC Arges
Publicat: 10/02/2022, 13:24

Presa din România, din nou în doliu. Un cunoscut jurnalist argeșean și corespondent al celor mai mari publicații naționale a murit la 67 de ani. Dispariția lui Cristi Marinescu a fost deplânsă inclusiv de clubul FC Argeș.

„A plecat încă un ziarist cu care am lucrat la Curierul. Îmi este viu în minte”, a scris unul dintre cunoscuții săi, Gheorghe Smeoreanu, potrivit realitatea.net.

Cristi Marinescu, unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști de sport din Pitești, corespondentul GSP în zona Argeșului de peste 20 de ani, a murit la 67 de ani.

De peste două decenii, Marinescu a urmărit toate evenimentele importante ale sportului din Argeș și le-a așternut pe hârtie, pentru microbiști.

Clubul FC Argeș a deplâns dispariția lui Cristi Marinescu, pe pagina oficială a clubului de fotbal.

„Clubul FC Argeș regretă dispariția gazetarului sportiv argeșean Cristi Marinescu. Acesta se confrunta cu probleme grave de sănătate, fiind diagnosticat cu diabet. În urmă cu 7 ani, medicii au fost nevoiți să-i amputeze un picior după ce a făcut o cangrenă. A fost internat la Spitalul din Mioveni, ulterior fiind transferat la SJU Pitești, unde s-a infectat cu Covid-19”, a transmis clubul.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult