A murit Ioana – Antonia, fata accidentată în parcarea AFI din București. „A murit de Paște, în timp ce preotul care a produs tragedia împărțea lumină”

Publicat: 20/05/2022, 11:23

Ioana Antonia, tânără accidentată grav în parcarea AFI din București la începutul lunii aprilie a murit chiar de Paște, iar rudele fetei spun că în timp ce fiica lor pierea, preotul care a produs accidentul împărțea lumină.

Un grav accident de circulație s-a petrecut la începutul lunii aprilie, când un bărbat care conducea un SUV a scăpat mașina de sub control și a izibit puternic un alt autoturism care căuta ieșirea din parcare.

În mașina lovită se aflau două persoane, sos și soție.

Pasagerul din dreapta, Antonia, a fost grav rănită, și a decedat chiar de Paște, după 22 de zile de agonie.

„Fata noastră a murit de Înviere, când preotul care a făcut accidentul dădea lumină. Nu ne putem obișnui cu asta (…)S-a dus fratele ei după accident acolo. El lucra în preajmă, la turnurile AFI. L-a văzut pe cel care a produs accidentul. I s-a părut foarte nepăsător, părea că îi pasă mai mult de mașină. Le spunea anchetatorilor că el nu are cum să lase mașina acolo, că e mașină din 2022. Părea nepăsător, că nu îi pasă că cineva acolo”, spun rudele tinerei, citate de Libertatea.

Ce explicații a oferit șoferul  care a produs tragedia

Surse din poliție au declarat pentru Gândul că șoferul ar fi explicat anchetatorilor că înaintea producerii accidentului tocmai încercase să gareze mașina și lovise două autoturisme parcate. În acel moment, acesta s-ar fi speriat și ar fi accelerat automobilul, mai spun sursele.

Camerele de supraveghere au surprins momentul accidentul din Afi Cotroceni. Pe imagini se observă cum un SUV scapă de sub controlul șoferului și intră într-o altă mașină, din partea laterală.

În SUV se afla, pe lângă șofer, o adolescentă, care ies din mașină, după impact. Pe imagini se vede cum o femeie aleargă spre locul accidentului. În automobilul lovit se aflau alte două persoane, care au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale.