A murit Nicușor Maxim, tânărul care avea nevoie urgentă de sânge, și pentru care mii de tineri s-au mobilizat pe Facebook!

Publicat: 14/02/2021, 10:26

Tânărul Emil-Nicușor Maxim, pentru care s-au mobilizat recent mii de tineri pentru a dona sânge, a murit, la doar 39 de ani. Acesta era internat la Spitalul Fundeni din Capitală, în stare gravă, după ce fusese diagnosticat cu o formă de cancer a sângelui.

Bărbatul de 39 de ani, antreprenor din Iași, era perfect sănătos, până acum câteva săptămâni, când a juns la spital din cauza unor dureri de stomac!

Vineri, însă, Nicușor a decedat la spital!

„Multumim pentru tot sprijinul acordat, sângele donat sigur a salvat alte vieți”

„Dragii nostri,

Multumim pentru tot sprijinul acordat, sângele donat sigur a salvat alte vieți. Suntem recunoscători pentru tot, suntem surprinși de câtă iubire a reușit Nicu, al nostru, să strângă, de fapt…asta a fost toata viața puterea lui, să adune oamenii împreună, cu căldură.

Nicu ne păzește acum de sus, sunt sigură că e mândru de ce am reușit…salvăm alte vieți, așa cum a făcut și el când dona sânge. Va rămâne mereu în sufletul nostru, îi vom simți lipsa!

Cel mai iubit dintre pământeni, așa cum îmi place să-i zic, a luat și o bucată din sufletul nostru în zborul său!

„Vom organiza in fiecare an evenimente pentru donare de sânge”

In memoriam, vom organiza in fiecare an evenimente pentru donare de sânge!”, au scris pe Facebook apropiații lui Nicușor.

Mii de persoane s-au mobilizat recent pe Facebook și au donat sânge pentru Nicușor , însă boala lui,  trombocitemie esențială, s-a complicat foarte repede, fiindu-i fatală.