A murit și fetița rănită în accidentul feroviar de la Cluj. Mama sa și-a pierdut viața în aceeași tragedie, după ce microbuzul care le aducea din Italia a fost lovit de tren

A murit și fetița rănită în accidentul feroviar de la Cluj. Mama sa și-a pierdut viața în aceeași tragedie, după ce microbuzul care le aducea din Italia a fost lovit de tren
FOTO - ISU Cluj
Publicat: 24/08/2021, 23:50
Actualizat: 25/08/2021, 23:44

A murit și fetița de 10 ani rănită în accidentul feroviar produs la o trecere de cale ferată din satul Urișor, comuna Cășeiu, în județul Cluj, informează Monitorul de Botoșani. Mama sa, în vârstă de 40 de ani, și-a pierdut viața în aceeași tragedie, după ce microbuzul în care se aflau a fost lovit de tren.

Cele două au fost grav rănite, pentru că se aflau exact pe partea în care trenul a lovit autovehiculul. De altfel, ea și mama sa au fost transportate în stare critică la spital.

Veneau din Italia, acolo unde lucra femeia, şi se îndreptau spre orașul Darabani, în județul Botoșani, pentru a-şi vizita familia.

În urma impactului, opt persoane au fost rănite, trei fiind în stare critică, respectiv fetița, care a fost preluată de la locul accidentului de un elicopter SMURD, mama sa şi încă un pasager.

La scurt timp după ce a ajuns la spital, femeia de 40 de ani a murit. Medicii au făcut tot posibilul să o salveze măcar pe fetiță, care fost transportată cu un elicopter SMURD la un spital din Cluj-Napoca, dar din păcate a murit la o săptămână după mama ei, din cauza leziunilor extrem de grave.

Șoferul microbuzului (31 de ani) a fost reținut de polițiști după accident, ulterior fiind cercetat în libertate. Tragedia ar fi avut loc după ce conducătorul auto nu s-ar fi asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată.