Accident cu trei mașini în București. Unul dintre autoturisme a intrat într-o patiserie și a spart conducta de gaze

Accident cu trei mașini în București. Unul dintre autoturisme a intrat într-o patiserie și a spart conducta de gaze
FOTO - caracter ilustrativ: Shutterstock
Publicat: 09/04/2022, 12:12

Trei mașini au fost implicate într-un accident, sâmbătă dimineață, în Capitală. S-a întâmplat la intersecția dintre Mihai Bravu cu Vatra Luminoasă. Impactul a fost atât de puternic încât una dintre mașini a intrat într-o patiserie. 

O conductă de gaze și una de apă au fost avariate, iar geamul patiseriei a fost spart. Rezultatul alcooltestului a ieșit zero la ambii șoferi și au fost îndrumați la Biroul de Accidente Ușoare pentru soluționare. Șoferii celor două mașini care s-au lovit în plin susțin că au trecut pe culoarea verde a semaforului.

„Astăzi, 09 aprilie 2022, prin apel 112, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui eveniment rutier, la intersecția Șoselei Mihai Bravu cu str. Vatra Luminoasă, accident rutier, în care au fost implicate 3 autoturisme, două aflate în mișcare și unul parcat.

Din primele date a rezultat faptul că din coliziunea celor doua autoturisme, unul a lovit autoturismul parcat, iar ulterior peretele unei patiserii. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. Toate persoanele au fost îndrumate către Biroul Accidente Ușoare, pentru îndeplinirea procedurii legale”, se precizează în informarea venită de la Brigada Rutieră.