Accident grav: Cinci morți în județul Teleorman. Trei copii și părinții lor au murit în această dimineață

Accident grav: Cinci morți în județul Teleorman. Trei copii și părinții lor au murit în această dimineață
Foto: IPJ Teleorman
Publicat: 25/07/2022, 09:08

Zi de luni tragică pentru o familie din Teleorman. Trei copii și părinții lor și-au pierdut viața după ce mașina în care se aflau a intrat într-un autotren.

O femeie de 38 de ani și un barbat de 40 de ani au murit lângă cei trei copii cu vârste între 4 și 13 ani. Aceștia au fost implicați într-un accident de circulație care a avut loc pe E70, între Văceni și Vitănești.

Deocamdată nu se cunoaște motivul pentru care conducătorul auto de 40 de ani ar fi intrat în coliziune frontală cu un autotren care se deplasa din direcția opusă.

La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri care au stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din orașul Zimnicea, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, la km 72 din direcția de deplasare municipiul București către Alexandria, ar fi intrat în coliziune frontală cu un autotren care se deplasa din sens opus.

Din nefericire, în  urma impactului, s-a declarat decesul conducătorului auto și a pasagerilor din autoturism, respectiv o femeie de 38 de ani și 3 copii minori cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani, toți din orașul Zimnicea, a transmis IPJ Teleorman.

Polițiștii au anunțat în această dimineață tragedia

„În data de 25 iulie, pe DN 6, între localitățile Văceni și Vitănești, a avut loc un accident rutier grav. La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri care au stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din orașul Zimnicea, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, la km 72 din direcția de deplasare municipiul București către Alexandria, ar fi intrat în coliziune frontală cu un autotren care se deplasa din sens opus. 

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto și a pasagerilor din autoturism, respectiv o femeie de 38 de ani și 3 copii minori cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani, toți din orașul Zimnicea.  În cauză polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, a transmis IPJ Teleorman.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucrainean citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase