Accident grav în Constanța: O persoană a murit după ce un microbuz s-a ciocnit frontal cu o remorcă încărcată cu baloţi

Accident grav în Constanța: O persoană a murit după ce un microbuz s-a ciocnit frontal cu o remorcă încărcată cu baloţi
Publicat: 09/08/2022, 11:26
Actualizat: 09/08/2022, 11:29

Un accident grav a avut loc, luni seara, în Constanța. O persoană a murit după ce un microbuz s-a ciocnit frontal cu o remorcă încărcată cu baloţi, care era tractată de un tractor.

În microbuz de aflau opt persoane, șapte fiind pasageri.

În urma accidentului rutier au rezultat două victime încarcerate. Una dintre ele a murit, iar cea de-a doua a fost transportată de urgență la spital.

Restul persoanelor nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, conform ISU Constanța.

Din primele date, microbuzul a intrat frontal în într-o remorcă încărcată cu baloți.

Accidentul a avut loc la intrarea în localitatea Ostrov, din județul Constanța.

„Polițiștii rutieri au fost sesizați luni, 8 august a.c., în jurul orei 22:00, cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 3 în localitatea Ostrov.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un microbuz și o remorcă tractată de un tractor. În urma accidentului a rezultat decesul la fața locului a unui pasager și rănirea ușoară a altuia, ambii aflându-se în microbuz”, a transmis Poliția.

Vă recomandăm să citiți și:

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult