Această nevastă și-a filmat soțul în timp ce dormea, pentru a-i arăta ceva „terifiant”. Ce face bărbatul în somn, de fapt

Această nevastă și-a filmat soțul în timp ce dormea, pentru a-i arăta ceva „terifiant”. Ce face bărbatul în somn, de fapt
Această nevastă și-a filmat soțul în timp ce dormea, pentru a-i arăta ceva „terifiant” / Sursa FOTO: TikTok
Publicat: 23/01/2023, 18:23
Actualizat: 23/01/2023, 18:24

Unii oameni au obiceiul de a dormi cu ochii deschiși, iar asta îi sperie, deseori, pe cei apropiați lor. Este și cazul lui Payton Vidmar, din Missouri, Statele Unite ale Americii.

Femeia a recunoscut că somnul soțului ei o îngrozește și a decis să le arate și urmăritorilor de pe TikTok cum doarme bărbatul de lânga ea.

După câteva secunde de vizionare, mulți au crezut că bărbatul ar fi, de fapt, mort.

Clipul care a „speriat” TikTok-ul

Payton Vidmar este acum o vedetă pe rețelele de socializare și asta fiindă i-a lăsat și pe alții să vadă cum doarme soțul ei.

„Aceasta este dovada că soțul meu doarme, de fapt, cu ochii deschiși”, a spus ea în timp ce-l filma pe Colton așezat în pat și dormind lângă ea. Cu camera îndreptată spre acesta, Payton începe să râdă când îl vede pe Colton ghemuit sub pilotă: „Mă sperie al naibii de tare de fiecare dată când mă uit, o, da!”.

@paytonvidmar Please ignore my laugh I’ve been sick. #husbandwife #husbandsoftiktok #sleepyhead #freakthefreakout #scary ♬ original sound – Payton Vidmar

Totuși, dacă femeia s-a amuzat, unii oameni chiar n-au găsit motiv să râdă, dimpotrivă. Cineva a spus: „Nu știam că așa ceva este posibil!”, iar o altă persoană a completat: „Omul trebuie să se trezească cu ochii cei mai uscați!”. „Pare mort! Aș fi tresărit lângă un asemenea individ”, a scris altcineva.

Au existat și persoane care au implorat-o pe Payton să-i cumpere soțului ei o mască pentru ochi. „Cumpărați o mască de ochi făcută pentru persoanele cu extensie a genelor, are buzunare pentru ochi. Sper că are sens ce zic”, a sugerat un „tiktoker”.

Ce înseamnă când dormi cu ochii deschiși

Obiceiul de a dormi cu ochii deschiși reprezintă simptomul unei afecțiuni destul de frecvente, cunoscute sub numele de lagoftalmie nocturnă.

Există mai multe lucruri care pot provoca lagoftalmiea, inclusiv niște globi oculari bombați, pleoapele scurte sau slabe ori problemele nervului facial. Chiar și prezența cicatricilor pe pleoape poate fi semn al acestei afecțiuni.

Persoanelor cu lagoftalmie nocturnă li se recomandă să țină un umidificator în apropiere atunci când dorm. Alternativ, ei pot folosi și bandă chirurgicală sau greutăți mici pe exteriorul pleoapelor, pentru a le menține închise în timpul somnului, scrie Daily Star.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase