Actorul Roger E. Mosley a murit, la vârsta de 83 de ani, din cauza rănilor suferite în urma unui accident rutier

Actorul Roger E. Mosley a murit, la vârsta de 83 de ani, din cauza rănilor suferite în urma unui accident rutier
Roger E. Mosley / FOTO - Profimedia
Publicat: 08/08/2022, 18:55
Actualizat: 08/08/2022, 19:00

Celebrul actor Roger E. Mosley, cunoscut mai ales pentru rolul din serialul „Magnum P.I.”, a murit duminică, la vârsta de 83 de ani, din cauza rănilor suferite într-un accident rutier produs cu trei zile înainte. Fiica sa, Ch-a, declarase pe Facebook că evenimentul rutier de săptămâna trecută îl lăsase paralizat mai jos de umeri,.

„Săptămâna trecută, tatăl meu Roger E. Mosley a fost implicat într-un accident de mașină major care l-a lăsat paralizat de la umeri în jos. Este într-o stare critică, dar luptă din greu”, a scris ea, potrivit presei americane.

Tot ea a fost și cea care a dezvăluit, printr-o alte postare, că tatăl său a murit. Apoi, a confirmat pentru Hollywood Reporter că decesul s-a produs din cauza rănilor pe care le-a suferit în urma coliziunii.

„Nu am putea niciodată să deplângem un bărbat atât de uimitor. Ar URÎ orice lacrimă care cade în numele lui. Este timpul să sărbătorim moștenirea pe care a lăsat-o nouă tuturor. Te iubesc tati. Și tu m-ai iubit. Inima mea este frântă, dar sunt puternică. Voi avea grijă de mami, iubirea ta de aproape 60 de ani. M-ai crescut bine și ea este pe mâini bune. Stai liniștit”, a scris fiica sa, după decesul actorului.

Roger E. Mosley – scurtă biografie

Roger E. Mosley a apărut în rolul lui Theodore „TC” Calvin, în cele opt sezoane ale celebrului serrial din anii ’80, „Magnum P.I.”, alături de Tom Selleck.

Theodore avea o afacere cu elicoptere, însă îl ajuta mereu pe anchetatorul privat Thomas Magnum, personajul lui Tom Selleck, să zboare cu avionul în Hawaii.

Dar cel mai mare rol de film al celebrului actor, născut în California, a fost în filmul „Leadbelly”, care a avut premiera în anul 1976.

Mosley a luat o pauză de la actorie în 2010, dar apoi a ieșit din pensie pentru a apărea într-un episod din Magnum P.I. refăcut, intitulat A Kiss Before Dying în 2019. Mosley are o relație cu Toni Laudermick din 1976 și împreună o au pe Ch-a. Anterior a fost căsătorit cu Sandra Locke, în anul 1960, dar au divorțat doar doi ani mai târziu. Au doi copii împreună, însă rar vorbea despre această parte a vieții sale, pe care a avut grijă să o țină privată.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualul citeste mai mult