Actorul violator, personaj principal într-un spot electoral al PNL! Nimic nu trăda viața dublă a teribilului prădător sexual (VIDEO)

Actorul violator, personaj principal într-un spot electoral al PNL! Nimic nu trăda viața dublă a teribilului prădător sexual (VIDEO)
Actorul arestat preventiv pentru violuri în serie a fost protagonist într-un spot electoral PNL! Nimeni nu ar fi bănuit obsesiile lui Zudor! Sursă foto: Facebook Alexander Zudor-Offical
Publicat: 03/02/2021, 21:00

Alexander Zudor, unul dintre cei mai cunoscuți actori din spoturile publicitare, a fost arestat preventiv pentru viol și tentativă de viol. Acesta este acuzat că își abuza victimele după ce le punea cuțitul la gât. 

Zudor, actor într-un spot PNL

Actorul în vârstă de 47 de ani este cunoscut pentru imaginea sa în mai multe reclame la medicamente, dulciuri, vinuri, telefonie moblilă, firme de curierat, după cum dezvăluie și pagina sa de Facebook consultată de GÂNDUL.RO.

În 2019, acesta a apărut inclusiv într-un spot electoral al liberalilor. Alexandru Zador și-a camuflat foarte bine latura de prădător sexual și a ajuns astfel imaginea PNL într-un spot video pentru alegerile europarlamentare, după ce a fost ales în urma unui casting.

Clipul are două minute și 11 secunde și a fost publicat pe YouTube în mai 2019, cu câteva zile înainte de alegerile europarlamentare.

La jumătatea lunii decembrie 2020, la una dintre secțiile de Poliție din București, o femeia a reclamat că pe 15 decembrie, în timp ce se afla în scara unui bloc din sectorul 4, un bărbat a intrat cu ea în lift, apoi a ameninţat-o cu un cuțit, încercând s-o oblige să întrețină raporturi sexuale cu el, potrivit surselor GÂNDUL.

Raluca, una dintre victimele actorului Alexander Zudor: „A venit de la spate, m-a strâns de gât…”

Raluca, una dintre victimele actorului Alexander Zudor, arestat preventiv pentru 30 de zile pentru agresiune sexuală, a vorbit, la GÂNDUL LIVE, despre experiența groaznică a întâlnirii cu prădătorul sexual.

Da. Am avut noroc, dacă se poate spune așa. Din păcate este o traumă chiar dacă nu s-a petrecut un viol în sine. Veneam de la muncă, s-a petrecut pe 5 decembrie, la 21.30.Mai avem câteva străzi până ajungeam acasă. Fiind frig afară, îmbrăcată gros, cu glugă, mască, grăbită, nu știu de cât timp mergea în spatele meu, l-am simțit aproape, am crezut că vrea să treacă, m-am dat la o parte să îi fac loc, el m-a atacat”, a mărturisit aceasta.

Alexander Zudor a fost arestat preventiv marți, 2 februarie, pentru 30 de zile, iar cercetările sunt continuate în acest caz de Serviciul de Investigații Criminale Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
A fost făcută prima radiografie din lume cu un singur atom