Actrița Carmen Tănase, cuvinte de laudă pentru dr. Flavia Groşan: „Am urmat tratamentul prescris şi în trei zile eram pe picioare. Am câștigat un prieten”

Actrița Carmen Tănase, cuvinte de laudă pentru dr. Flavia Groşan: „Am urmat tratamentul prescris şi în trei zile eram pe picioare. Am câștigat un prieten”
Actrița Carmen-Tănase (s) și medicul-Flavia Groşan (Colaj Foto: Antena 3)
Publicat: 24/03/2021, 23:44
Actualizat: 25/03/2021, 15:20

Carmen Tănase a vorbit miercuri seară, la Antena 3, despre relația sa de prietenie cu dr. Flavia Groşan şi cum a întâlnit-o pe aceasta, dar mai ales cum a ajutat-o pe actriţă într-un moment de cumpănă cu un tratament care s-a dovedit a fi eficient după doar trei zile.

Întrebată  ce părere are despre medicul pneumolog Flavia Groşan şi despre acuzațiile care i se aduc, actrița Carmen Tănase a spus că nu o mai miră nimic şi se aștepta la asemenea reacţii.

„Eu nu mă mir de absolut nimic pentru că, de un an de zile trăim între o distopie perfecte, după toate regulile unei distopii. Eram convinsă că lucrurile nu se vor opri acolo. Adică nu avea cum în momentele astea pe care le trăim noi să se termine totul cu aplauze și cu lacrimi de bucurie în fața Colegilor Medicilor știam ce va urma. De altminteri în clipa în care articolul acela a apărut despre doamna doctor eu am simțit un ghem în stomac pentru că știam ce va urma. Nu o cunosc personal pe doamna doctor, dar m-a ajutat într-un moment în care eram puțin derutată. A răspuns extraordinar apelului meu pe Facebook, pentru că nu aveam numărul de telefon. O urmăream, îmi plăcea modul de a gândi, modul de a scrie, pozitivismul și atunci când am avut nevoie am spus dânsa este medicul la care voi apela. În 10 minute mi-a dat numărul de telefon pe messenger, unde trăim cu toții această viață paralelă, şi am vorbit cu dânsa la telefon. Mi-a dat un tratament, după ce am explicat despre ce este vorba și în trei zile eram pe picioare. Important este că am câștigat un prieten, un om deosebit un medic excepțional care pe lângă știință are empatie bunătate, este solară și este normală și văd că asta deranjează foarte tare”, a spus Carnem Tănase, la Antena 3.

„Rog «specialiștii» să ne lase în pace noi ăștia desculți, cu punga mână, știrbi, amărâți, vai de capul nostru”

Aș vrea să rog toți acești specialiști, comandanți, experți, militari, sociologi și așa mai departe care văd că se pricep la toate, să ne mai lase în pace pe noi ăștia desculți, cu punga mână, știrbi, amărâți, vai de capul nostru, pentru că pandemia asta este diferită pentru cel care se poate aduce în Maldive şi diferit pentru cel care nu mai are ce să pună pe masă. Să nu vorbim despre toți oamenii la fel, pentru că nu suntem la fel și trebuie să fim tratați diferit atât medical cât și moral nu după protocoale”, a mai spus Carmen Tănase.

Medicul Radu Țincu, despre cazul „doctoriței-minune”: „Nu are date, are doar o experiență proprie care nu e relevantă”

Medicul bihorean Flavia Groșan, care este subiectul de disucție pe rețelele sociale și a fost numită „doctorița-minune”, nu poate demonstra științific că tratamentul pe care l-ar fi aplicat pacienților infectați cu COVID-19 ar fi fost cu adevărat eficient.

Radu Țincu, medic primar de Terapie Intensivă la Spitalul de Urgențe Floreasca din București, a declarat pentru publicația Newsweek România că medicul Flavia Groșan nu are date concrete, ci doar o experiență proprie care nu este relevantă.

Radu Țincu: „Poate să fie un geniu care va lua premiul Nobel, dar nu poate demonstra”

Flavia Groșan poate să fie un geniu care va lua premiul Nobel. Dar ea trebuie să vină să ne prezinte toate datele medicale, științifice, care pot fi validate.Dacă sunt validate științific, le vom urma toți. Dar deocamdată avem doar ce ne spune ea.Nu are date, are doar o experiență proprie care nu e relevantă.Pentru un studiu științific, ar fi fost nevoie ca pe lângă cei 1.000 de pacienți să mai aibă și 1.000 de persoane cărora să le administreze un placebo, ca să vadă dacă într-adevăr medicamentele folosite funcționează sau acei oameni s-ar fi vindecat oricum”, a declarat medicul ATI Radu Țincu.

Medicul Flavia Groșan a devenit ”vedetă” pe rețelele sociale, după ce a susținut că pacienții ei infectați cu COVID nu au avut nevoie de nicio zi de spitalizare, fiind tratați doar cu medicamente pentru pneumonie, precum Claritromicina, Ventolin-ul și Flixotide.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
"Nu pot să-l privesc în ochi!" Tatăl lui Mirel Dragomir, tânărul care a ucis-o pe...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Marea Britanie a intrat într-o recesiune „superficială”