Actrița Carmen Tănase, cuvinte de laudă pentru dr. Flavia Groşan: „Am urmat tratamentul prescris şi în trei zile eram pe picioare. Am câștigat un prieten”

Actrița Carmen Tănase, cuvinte de laudă pentru dr. Flavia Groşan: „Am urmat tratamentul prescris şi în trei zile eram pe picioare. Am câștigat un prieten”
Actrița Carmen-Tănase (s) și medicul-Flavia Groşan (Colaj Foto: Antena 3)
Publicat: 24/03/2021, 23:44
Actualizat: 25/03/2021, 15:20

Carmen Tănase a vorbit miercuri seară, la Antena 3, despre relația sa de prietenie cu dr. Flavia Groşan şi cum a întâlnit-o pe aceasta, dar mai ales cum a ajutat-o pe actriţă într-un moment de cumpănă cu un tratament care s-a dovedit a fi eficient după doar trei zile.

Întrebată  ce părere are despre medicul pneumolog Flavia Groşan şi despre acuzațiile care i se aduc, actrița Carmen Tănase a spus că nu o mai miră nimic şi se aștepta la asemenea reacţii.

„Eu nu mă mir de absolut nimic pentru că, de un an de zile trăim între o distopie perfecte, după toate regulile unei distopii. Eram convinsă că lucrurile nu se vor opri acolo. Adică nu avea cum în momentele astea pe care le trăim noi să se termine totul cu aplauze și cu lacrimi de bucurie în fața Colegilor Medicilor știam ce va urma. De altminteri în clipa în care articolul acela a apărut despre doamna doctor eu am simțit un ghem în stomac pentru că știam ce va urma. Nu o cunosc personal pe doamna doctor, dar m-a ajutat într-un moment în care eram puțin derutată. A răspuns extraordinar apelului meu pe Facebook, pentru că nu aveam numărul de telefon. O urmăream, îmi plăcea modul de a gândi, modul de a scrie, pozitivismul și atunci când am avut nevoie am spus dânsa este medicul la care voi apela. În 10 minute mi-a dat numărul de telefon pe messenger, unde trăim cu toții această viață paralelă, şi am vorbit cu dânsa la telefon. Mi-a dat un tratament, după ce am explicat despre ce este vorba și în trei zile eram pe picioare. Important este că am câștigat un prieten, un om deosebit un medic excepțional care pe lângă știință are empatie bunătate, este solară și este normală și văd că asta deranjează foarte tare”, a spus Carnem Tănase, la Antena 3.

„Rog «specialiștii» să ne lase în pace noi ăștia desculți, cu punga mână, știrbi, amărâți, vai de capul nostru”

Aș vrea să rog toți acești specialiști, comandanți, experți, militari, sociologi și așa mai departe care văd că se pricep la toate, să ne mai lase în pace pe noi ăștia desculți, cu punga mână, știrbi, amărâți, vai de capul nostru, pentru că pandemia asta este diferită pentru cel care se poate aduce în Maldive şi diferit pentru cel care nu mai are ce să pună pe masă. Să nu vorbim despre toți oamenii la fel, pentru că nu suntem la fel și trebuie să fim tratați diferit atât medical cât și moral nu după protocoale”, a mai spus Carmen Tănase.

Medicul Radu Țincu, despre cazul „doctoriței-minune”: „Nu are date, are doar o experiență proprie care nu e relevantă”

Medicul bihorean Flavia Groșan, care este subiectul de disucție pe rețelele sociale și a fost numită „doctorița-minune”, nu poate demonstra științific că tratamentul pe care l-ar fi aplicat pacienților infectați cu COVID-19 ar fi fost cu adevărat eficient.

Radu Țincu, medic primar de Terapie Intensivă la Spitalul de Urgențe Floreasca din București, a declarat pentru publicația Newsweek România că medicul Flavia Groșan nu are date concrete, ci doar o experiență proprie care nu este relevantă.

Radu Țincu: „Poate să fie un geniu care va lua premiul Nobel, dar nu poate demonstra”

Flavia Groșan poate să fie un geniu care va lua premiul Nobel. Dar ea trebuie să vină să ne prezinte toate datele medicale, științifice, care pot fi validate.Dacă sunt validate științific, le vom urma toți. Dar deocamdată avem doar ce ne spune ea.Nu are date, are doar o experiență proprie care nu e relevantă.Pentru un studiu științific, ar fi fost nevoie ca pe lângă cei 1.000 de pacienți să mai aibă și 1.000 de persoane cărora să le administreze un placebo, ca să vadă dacă într-adevăr medicamentele folosite funcționează sau acei oameni s-ar fi vindecat oricum”, a declarat medicul ATI Radu Țincu.

Medicul Flavia Groșan a devenit ”vedetă” pe rețelele sociale, după ce a susținut că pacienții ei infectați cu COVID nu au avut nevoie de nicio zi de spitalizare, fiind tratați doar cu medicamente pentru pneumonie, precum Claritromicina, Ventolin-ul și Flixotide.

ŞOC! A rămas GOALĂ la petrecerea fiului, ţinuta a cedat! Doamna naţiunii, foto interzis minorilor
Marcela Fota, tragedie multiplă: 'A murit şi el
FOTO. Cum arată azi Simona Sensual, asistenta TV care a luat-o pe calea bisericii și...
Ce semne îți dă corpul când ai saturația de oxigen scăzută. E un simptom fatal...
Loredana Groza și Andrei Boncea divorțază după 22 de ani? Ce spune renumitul producător despre...
Ce meserie va avea Simona Halep, după ce va renunța la cariera de jucătoare: `Nu...
Lovitură URIAŞĂ! Cine a dat publicității documentele arestării lui Florin Cîțu în SUA
Măsuri adoptate de CMBSU după ce Capitala a trecut de incidenţa 3 la mie. Mai...
UBER se extinde în toată ROMÂNIA. Taxiurile vor fi pe cale de dispariție
BANCUL ZILEI – Sexul te face KO în box!
Premieră în Franța. Peste jumătate din populația țării și-a pierdut credința în Dumnezeu. Psiholog: „Rezultatul...
Marcela Fota, tragedie multiplă: 'A murit şi el
Cât de DĂUNĂTOARE este sexualitatea reprimată. Urmările pot fi GRAVE
NEWS ALERT! Irinel Columbeanu, în stare SEVERĂ la spital! A ajuns cu salvarea, detalii de...
Dispar banii de pe card și afectează aproape toate băncile: ce trebuie să știi, la...
ALO, mai faceți și voi CURĂȚENIE prin WC-urile hipermarketurilor?
Secretul din spatele succesului „Așii Amanetului”. Ce avere avea „Bătrânul” înainte să moară
Vestea ȘOC a momentului în România: A fost GĂSIT SPÂNZURAT. Primele informații
Anunț SOC despre PFIZER! BOMBA ZILEI! Ce efect advers are a treia doză
A MURIT ACTORUL CARE SEAMĂNĂ CU BĂSESCU. E doliu la Hollywood. Foto în articol
EXCLUSIV. E război total pe piaţa de energie. De ce avem de fapt facturi prea...
Are doar 27 de ani şi o companie de 5 miliarde de dolari pe care...