Actrița Catherine Zeta-Jones vine la București pentru a o interpreta pe ”Morticia” în noua serie Familia Addams

Actrița Catherine Zeta-Jones vine la București pentru a o interpreta pe ”Morticia” în noua serie Familia Addams
Publicat: 11/08/2021, 22:51
Actualizat: 11/08/2021, 22:51

Actrița Catherine Zeta-Jones va veni în România în această toamnă pentru a filma la noua serie Familia Addams pe care Netflix o pregătește de lansare.

Catherine Zeta-Jones va interpreta rolul Morticiei. Ea va juca alături de Jenna Ortega, în rolul lui Wednesday Addams, și Luis Guzmán, în rolul lui Gomez Addams, soțul Morticiei.

Producția se va numi Wednesday Addams și va avea opt episoade, fiind descris de Netflix că un mister supranatural, care prezintă anii lui Wednesday Addams că studentă la Academia Nevermore. Filmul este regizat de Tim Burton. Filmările se vor realiza în România și vor începe în octombrie.

Catherine Zeta-Jones se alătură unei distribuții în miercuri a lui Tim Burton.

De îndată ce a fost anunțat proiectul lui Burton, conversațiile s-au îndreptat către actorii care vor aduce la viață membrii familiei iconice Addams.

Știrile despre distribuția lui Zeta-Jones urmează anunțului potrivit căruia actorul Luis Guzman a fost ales pentru a juca rolul lui Gomez Addams, cu Jenna Ortega în rolul principal ca miercuri.

Serialul TV original a debutat în 1964 și a rulat timp de două sezoane pe ABC.

Mai târziu, spectacolul a fost adaptat într-o serie de filme cu Raul Julia și Anjelica Huston în rolul lui Gomez și Morticia. Succesul filmului a fost în mare parte atribuit performanței Christinei Ricci ca Wednesday Addams, dar strălucita fiică Addams, cu o înclinație pentru tortură.

Zeta-Jones are voința și spiritul de a-o aduce pe Morticia la viață cu ușurință și, fără îndoială, ea și Guzman vor întruchipa celebrul cuplu pentru o nouă generație.

Burton, cunoscut pentru The Nightmare Before Christmas și Edward Scissorhands , este persoana ideală pentru a readuce familia Addams în centrul atenției.

Catherine Zeta-Jones s-a căsătorit cu Michael Douglas în ajunul Anului Nou în 2000, în Aspen, Colorado.

De-a lungul carierei sale, Zeta-Jones a avut apariţii în proiecte de televiziune precum „Feud: Bette and Joan” pentru FX, „Queen America” pentru Facebook Watch, şi „Prodigal Son” la Fox. Cunoscuta actriță a câştigat un premiu Oscar pentru rol secundar cu rolul din musicalul „Chicago” în 2003. Alte filme în care a jucat sunt „The Mask of Zorro”, „Entrapment” şi „Ocean’s 12”.

Catherine Zeta-Jones a copilărit în localitatea Mumbles din Țara Galilor! Actrița britanică este jumătate irlandeză și jumătate galeză. În copiărie a dansat și cântat în corul școlii catolice din localitate. Ulterior, a jucat în piese de teatru. La vârsta de 15 ani cu scopul de a deveni actriță, aceasta a decis să se mute la Londra. La vârsta de 17 ani a fost angajată la Musicals 42nd Street. În 1990, Catherine Zeta-Jones a locuit un an în Franța, acolo unde a jucat rolul principal Sheherazade, în filmul Les 1001 nuits.