VIDEO | Horoscop general, săptămâna 10 -16 aprilie 2023. Zodiile influențate de intrarea planetei Venus în Gemeni

Publicat: 08/04/2023, 10:00

Află ce îți rezervă astrele pentru perioada 10 – 16 aprilie 2023. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec – Folosește-ți resursele și energia într-un mod strategic!

Conjuncția dintre Soare și Jupiter în propriul tău semn este o amprentă a reușitei în tot ce-ți propui să realizezi, vitalitatea, energia și bună dispoziție sunt principalele resurse. Folosește-le strategic, fără să te grăbești, chiar și atunci când va fi nevoie să respecți unele proceduri socio-profesionale. Venus intră în Gemeni, dinamizând interacțiunea cu mediul înconjurător, dar și dorința de informare pe subiecte de interes pentru tine. Pe măsură ce unele prietenii sau relații se aprofundează, realizezi ca în cazul altora, perspectivele pot fi ușor diferite.

Taur – Alege să investești înțelept și apreciază ceea ce ai!

Intrarea lui Venus, a planetei care te guvernează, în Gemeni îți evidențiază dorința de a profita mai mult de acele lucruri, activități și chiar relații care îți amplifică bucuria și pofta de viață. În același timp, poți realiza că în ciuda dorinței de a efectua diverse cheltuieli, se necesită să fii totuși precaut și calculat în gestionarea resurselor de care dispui. Ceva sau cineva poate reprezenta o sursă de inspirație sau motivație pentru tine, personală sau spirituală și chiar dacă nu faci public acest lucru, simți cum ești „ghidat” în depășirea obstacolelor.

Gemeni – Reamintește-ți că „poți” indiferent de provocare!

Lasă-te ghidat de propria intuiție în acțiunile întreprinse, iar în situațiile în care te simți suprasolicitat sau nesigur de unele lucruri, reamintește-ți că deții în interiorul tău toate resursele de care ai nevoie. Un prieten, un grup sau credința ta într-un anumit lucru sau domeniu te susțin din plin, chiar dacă nu reușești să aloci atât de mult timp cât ți-ai dori în această direcție. Venus intră marți în propriul tău semn, amplificând dorința de a investi în ceea ce-ți expansionează personalitatea și cunoșterea, chiar dacă unele chestiuni personale sau profesionale îngreunează acest lucru.

Rac – Evită grabă sau impulsivitatea în unele negocieri sau discuții!

Ești angrenat într-un proiect profesional sau personal important pentru tine, care te entuziasmează. Totuși, deși vrei să te miști cât mai repede cu el, căutând să te organizezi cât mai bine în această privință, negocierea unor termeni sau condiții poate să nu decurgă exact așa cum ți-ai fi dorit. Venus intră marți în Gemeni, generând nevoia de a analiza mai profund unele lucruri și, deși simți că poți miza pe susținerea emoțională sau financiară a partenerului, unele probleme de natură juridică sau contractuală pot întârzia lucrurile.

Leu – Selectarea relațiilor sau a intereselor potrivite!

O călătorie, o cercetare anume sau o idee pe care vrei să o faci cunoscută te entuziasmează, iar credința pe care o ai în ea este puternică. Totuși, pe la jumătatea săptămânii ceva anume de natură personală sau profesională îți poate solicita atenția, luându-ți din timpul alocat altor activități. Venus intră marți în Gemeni, încurajându-te în a deveni mai vizibil cu unele proiecte, interese sau relații pe care le consideri relevante pentru tine, însă pe parcursul săptămânii vei avea de selectat care dintre ele sunt cu adevărat concrete și realizabile.

Fecioară – Beneficiezi de unele șanse însă negociază cu atenție!

Te simți încrezător și entuziasmat de modul de desfășurare al unui proiect personal sau financiar, însă va fi esențial să nu grăbești lucrurile urmând o strategie stabilă și concretă. Dacă ești angrenat în unele speculații financiare, fii precaut și analizează cu atenție. Venus intră în Gemeni, activând sectorul cel mai vizibil al hărții tale, subliniind importanța unei relații cu cineva cu autoritate care te susține și crede în talentul și aptitudinile tale. Tot ce rămâne de făcut va fi să ajungi la un compromis cu partenerul de cuplu sau cu o persoană cu care negociezi un contract a cărei perspectivă este ușor diferită.

Balanță – Setează-ți prioritățile cu atenție!

Venus, planeta care te guvernează, intră marți în Gemeni, amplificând dorința de a fi mai liber și mai expansiv în manifestarea sentimentelor sau a personalității, în general. Pe parcursul săptămânii, însă, unele chestiuni de ordin practic, responsabilități sau sarcini îți pot ocupa mai mult din timp decât ai preconizat. O relație joacă un rol important, de susținere în viața ta sau o colaborare anume este binevenită, chiar dacă pe la jumătatea săptămânii pot interveni unele neînțelegeri între tine și partenerul tău.

Scorpion – Dorința de conexiune va antrena eforturi pentru stabilizarea relației!

Comunici cu ușurință cu cineva apropiat despre unele chestiuni personale, iar acest lucru îți face bine. Deși ai o stare activă și energică, reușind să te împărți poate în prea multe direcții în același timp, evită totuși suprasolicitarea și încearcă să-ți prioritizezi activitățile. Joi, interacțiunea cu un coleg de serviciu sau cu cineva din familie pe marginea unei chestiuni practice, administrative poate să fie ușor tensionată. Venus intră marți în Gemeni, amplificând dorința de mai multă conexiune și intimitate, însă poate exista o anumită distanțare între tine și partener, care va trebui discutată și armonizată.

Săgetător – Descoperirea unui nou mod de a interacționa!

Ai o stare bună de spirit, optimistă și entuziastă în privința unor lucruri sau evenimente. Tot ce ține de socializare, activități creative, educaționale sau de o relație romantică este dinamizat, însă va trebui să te asiguri că ai o abordare realistă în modul de gestionare a resurselor. Intrarea lui Venus în Gemeni în sectorul parteneriatelor tale va intensifica comunicarea în domenii de interes pentru tine sau cu persoane cu o anumită cunoaștere. În același timp, vei simți nevoia doar de conexiuni autentice cu oameni pe care îi simți într-adevăr aproape de sufletul tău.

Capricorn – Comunică echilibrat și armonios!

Ai o stare interioară bună, pozitivă și proactivă în privința organizării unor lucruri sau evenimente în propriul cămin. Poate te decizi să fii gazda unei petreceri cu ocazia sărbătorilor, fapt care necesită unele aranjamente. Joi… poate fi o zi ușor tensionată, deoarece dorințele tale nu coincid cu cele ale unei persoane apropiate, necesitând unele lămuriri. Venus intră marți în Gemeni, intensificând latura ta practică și organizatorică, însă va fi esențial să eviți tendința de a-ți impune metodele sau stilul de lucru asupra celor apropiați pentru a evita posibile neplăceri.

Vărsător – Amplificarea personalității și o gândire strategică!

Deși ești întâmpinat cu multe vești, mesaje, informații sau promisiuni, chiar din primele zile ale săptămânii, va fi esențial să le selectezi doar pe cele potrivite ție. Unele vor fi de bun augur! Joi… vei realiza care dintre ele au fost corecte și care nu, fiind necesar să acționezi în consecință. Venus intră marți în Gemeni, amplificând nevoia de a-ți manifesta personalitatea într-un mod ferm și vizibil, însă acest lucru poate antrena unele neînțelegeri cu persoane ale căror interese sunt diferite de ale tale. Fii realist în gestionarea resurselor și gândește strategic!

Pești – Investește în lucrurile sau relațiile potrivite!

Poți avea unele câștiguri neașteptate de pe urma valorificării unui talent nativ pe care îl ai sau esti întâmpinat cu un gest deosebit sau chiar un cadou care te încântă. Oricât de entuziasmat ai fi de situația respectivă, este important totuși să fii precaut cu cheltuielile planificate, cu ocazia sărbătorilor, indiferent de părerile celor din jurul tău. Intrarea lui Venus în Gemeni de marți îți creează un sentiment de stabilitate și siguranță emoțională, însă pe parcursul săptămânii poți realiza că unele achiziții pe care le-ai realizat în propriul cămin nu te satisfac așa cum ți-ai fi dorit.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”