Aflat în vizită la bunica logodnicei lui, bărbatul din imagine a găsit o poză cu el, din copilărie. Imediat, a anulat nunta. Cine era viitoara soție, de fapt

Aflat în vizită la bunica logodnicei lui, bărbatul din imagine a găsit o poză cu el, din copilărie. Imediat, a anulat nunta. Cine era viitoara soție, de fapt
SURSA FOTO: divahair.ro
Publicat: 09/04/2022, 23:15
Actualizat: 09/04/2022, 23:23

Tony, un bărbat care credea că a fost abandonat de părinții săi, la vârsta de cinci ani, avea să afle că și-a trăit toată viața în minciună, atunci când el și iubita sa și-au anunțat logodna. Din nefericire pentru el, nu a mai putut să o ducă la altar pe femeia vieții lui…

Anthony Udell (sau Tony) o cunoscuse pe Carol Frank în timpul facultății și, după trei ani de relație, cei doi tineri și-au dat seama că vor să trăiască pentru tot restul vieții împreună, așa că s-au logodit.

Trăiau o frumoasă poveste de dragoste și nimeni nu s-ar fi așteptat vreodată ca lucrurile să se încheie așa între ei doi, scrie divahair.ro.

Părinții lui Carol îl cunoscuseră deja pe Tony și îl adorau. Bărbatul mai trebuia doar să o convingă și pe bunica iubitei sale că este un om bun și că îi merită inima. Așadar, doar bunica Emily mai trebuia să își dea acordul pentru nunta lor.

Tony nu avea familie, pentru că părinții săi îl lăsaseră într-un orfelinat, atunci când a împlinit cinci ani, iar de atunci și-a petrecut mare parte din timp prin centre de plasament.

Părinții lui Carol o anunțaseră deja pe bătrână că fiica lor o va vizită alături de o persoană specială, însă nu îi ziseră nimic despre nuntă. Aceștia își dorea ca marele anunț să fie făcut de Tony.

Într-un final, cei doi au ajuns la casa bunicii, iar pentru început, lucrurile au decurs chiar bine. Tony a sunat la ușa femeii, iar din spatele casei s-a auzit o voce veselă care le-a zis celor doi îndrăgostiți să vină în grădină.

Acolo, sub un copac bătrân si mare, Emily pusese o masă și o o încărcase cu cele mai bune porțelanuri ale ei, alături de cîteva lumânări.

Cei trei s-au înțeles de minune… au mâncat și au discutat ore în șir. La un moment dat, Tony a observat că paharul bunicii Emily era gol, așa că i-a propus acesteia să îl umple cu vin.

Fiindcă nu mai era nicio sticlă pe masă, bătrâna i-a zis iubitului lui Carol să aducă una din sufragerie. Bărbatul își dorea să țină un discurs și să o anunțe pe Emily că el și Carol se vor căsători.

După indicațiile primite de la bătrână, Tony a ajuns în sufragerie și a găsit vitrina în care se aflau sticlele de vin. Pe când se pregătea să ia sticla și să se întoarcă în grădină, s-a întâmplat ceva extrem de neobișnuit.

Bărbatul a observat o fotografie pe șemineu, care i se părea foarte de cunoscută. Un cuplu tânăr și un copil mic pozau, relaxați, în curtea casei bătrânei. Băiețelul purta un tricou cu mâneci scurte și niște pantaloni scurți, iar deasupra genunchiului stâng lui se putea vedea un semn de naștere distinctiv.

În acel moment, Tony a început să tremure. A luat tabloul de pe perete și l-a privit mai atent, moment în care i s-a făcut rău. Și-a ridicat ușor manșeta pantalonului, cu degetele tremurânde, iar apoi și-a privit semul de pe propriul picior. Era același, identic cu cel al copilului din fotografie. El era. Simțea asta.

Tony a fugit imediat înapoi în grădină pentru a putea discuta cu bunica Emily.

„Doamna Frank, cine este în poza asta?”, a întrebat, extrem de emoționat.

Bunica Emily a luat fotografia din mâinile lui Tony.

„Nu ar fi trebui să te atingi de poza asta. Este foarte prețioasă pentru mine. Este singura fotografie pe care o am cu nepotul meu Karl”, i-a răspuns ea.

„Nepotul tău? Ce s-a întâmplat cu el?”, a mai întrebat Tony, confuz.

„Nu vreau să vorbesc despre asta”, a spus bunica Emily.

„Tony, este o chestie de familie…”, a adăugat Carol, deranjată de gestul iubitului său.

„Trebuie să știu. Te rog! Înseamnă foarte mult pentru mine!”, a mai zis Tony.

Bunica Emily s-a ridicat. Părea foarte supărată.

„De ce? Nu este treaba ta!”, a răspuns ea, nervoasă.

Tony le-a arătat semnul de pe piciorul lui.

„Cred că eu sunt băiatul din fotografie, doamnă Frank!”, i-a zis Tony.

Bunica Emily a fost atât de șocată de vorbele tânărului, încât a trebuit să se așeze pe scaun. La fel și Carol.

„Nepotul meu Karl a fost răpit, când avea trei ani. L-am căutat ani de zile…”, a zis Emily.

„Eu am fost abandonat într-un spital, când aveam cinci ani. Știam doar că mă numesc Tony. Am fost crescut în case de plasament, dar nu mi-am imaginat niciodată că… Trebuie să facem imediat un test ADN”, a exclamat Tony.

Bunica Emily a dat din cap, aprobându-l: „Da, și trebuie să-ți chemăm părinții!”

„Părinții mei? Aceștia sunt părinții mei?”, a întrebat Tony, fericit și tulburat, totodată.

„Oh nu. Aceia sunt părinții mei, ceea ce înseamnă că sunt mătușa și unchiul tău. Nu i-ai recunoscut?”, a zis Carol, zâmbind.

Tony s-a uitat la Carol nedumerit: „Vrei să spui că suntem o familie? Tu și cu mine? Veri primari?”

Bunica Emily a zâmbit și ea și i-a zis: „Dacă ești Karl, atunci da, tu și Carol sunteți veri primari!”

„Oh!”, a zis Carol, realizând grozăvia, iar apoi a fugit în casă, cu ochii în lacrimi.

„Ce se întâmplă? Ce am spus…”, a întrebat bunica Emily.

„Noi… noi ne-am logodit. Urmează să ne căsătorim. Asta voia să îți zicem”, i-a zis Tony, supărat.

„Oh, dragii mei! Ei bine, Tony, dacă sunteți veri primari, mă tem că nu puteți face asta!”, a adăugat bunica, întristată.

Tony și-a aplecat capul, supărat. Simțea cum lacrimile îi inundă ochii. Era teribil. Nu ar fi putut avea niciodată o familie cu Carol, așa cum sperase el. Toate visele sale erau ruinate… dar măcar aflase că are o familie.

„O iubesc pe Carol. Ea este iubirea vieții mele!”, a șoptit Tony, în timp ce plângea.

Imediat după, tânărul s-a întors către bunica Emily.

„Ce s-a întâmplat cu părinții mei? De ce nu sunt ei în poză?”, a întrebat el, nedumerit.

„Aceasta este o poză de la una din aniversările tale! Unchiul și mătușa ta îți sunt și nași. Părinții tăi locuiesc în Iowa. Acum ai trei surori și un frate, dar ei nu au încetat sa te plângă niciodată!”, a concluzionat bătrână.

Într-un final , testul ADN a confirmat faptul că Tony era într-adevăr Karl Frank, băiețelul care fusese răpit în copilărie. Familia lui s-a bucurat nespus de mult că s-a întors printre ei și l-au primit cu toții cu brațele deschise. Trei ani mai târziu, Tony a participat la nunta verișoarei sale, Carol. I-a urat toate cele bune, dar inima sa era frântă. Știa că nu va înceta niciodată să o iubească…

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualul citeste mai mult