Aglomerație pe Valea Prahovei, înaintea minivacanței de trei zile

Aglomerație pe Valea Prahovei, înaintea minivacanței de trei zile
Sursa FOTO - Arhivă: captura RTV
Publicat: 21/01/2022, 13:09
Actualizat: 21/01/2022, 13:13

Traficul este aglomerat, vineri, în jurul prânzului, pe Valea Prahovei, între Azuga și Bușteni, înainte de minivacanța de trei zile pe care o au Românii, având în vedere că luni, 24 ianuarie, este zi liberă legală.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că vineri, la ora 12:30, valorile de trafic sunt în creștere pe DN1 Ploiești – Brașov.

„Între staţiunile Azuga şi Buşteni (judeţul Prahova), pe sensul de mers către Brașov, se circulă în coloană”, transmite Centrul Infotrafic.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să manifeste înţelegere şi disciplină în trafic, să circule cu atenţie sporită şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei.

Românii au parte de o minivacanță, la acest sfârșit de săptămână, având în vedere că luni, 24 ianuarie, este  Ziua Unirii Principatelor Române și este zi liberă, conform Codului Muncii.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult