Alec Baldwin a ajuns la un acord cu familia Halynei Hutchins, directoarea de imagine ucisă accidental pe platourile de filmare. Actorul a scăpat de proces

Alec Baldwin a ajuns la un acord cu familia Halynei Hutchins, directoarea de imagine ucisă accidental pe platourile de filmare. Actorul a scăpat de proces
Sursa foto: Hepta.ro
Publicat: 01/10/2022, 19:28
Actualizat: 05/10/2022, 19:42

Alec Baldwin a ajuns la o înțelegere cu familia Halynei Hutchins, femeia pe care a împușcat-o mortal pe platoul de filmare al peliculei „Rust”. Actorul a scăpat de procesul intentat de familia victimei, acordul dintre cele două părți incluzând și un rol de producător al fimului pentru soțul Halynei Hutchins.

Avocatul actorului a declarat că Matthew Hutchins, soțul victimei, va fi producător executiv al filmului „Rust”, în momentul în care vor fi reluate filmările. De asemenea, el va primi o parte din profiturile aferente, termenii financiari ai înțelegerii nefiind, însă, făcuți publici.

Alec Baldwin, producătorul inițial al filmului „Rust”, alături de alți membri ai echipei de pe platourile de filmare au fost dați în judecată de familia Halynei Hutchins pentru moartea acesteia și pentru încălcarea standardelor industriei.

„Am ajuns la o înțelegere, care trebuie să fie aprobată de tribunal. Cazul va fi închis. Producția filmului „Rust”, al cărui producător executiv voi fi eu, va fi reluată cu aceeași echipă în ianuarie 2023. Nu sunt interesat să fac incriminări sau să dau vina pe cineva. Cu toții credem că moartea Halynei a fost un accident îngrozitor. Sunt recunoscător că producătorii s-au reunit pentru a aduce un omagiu operei finale a Halynei”, a transmis Matthew Hutchins într-un comunicat de presă.

„Pe parcursul acestui proces dificil, toată lumea și-a menținut dorința clară de a face ceea ce este mai bine pentru fiul Halynei. Suntem recunoscători tuturor celor care au contribuit la rezolvarea acestei situații tragice și dureroase”, a declarat avocatul lui Alec Baldwin.

Regizorul filmului, Joel Souza, care a fost și el rănit când arma ținută în mână de Alec Balwin s-a descărcat, va reveni și el pe platoul de filmare. El a salutat implicarea lui Matthew Hutchins în producția filmului „Rust”, spunând că acesta este un tribut adus directoarei de imagine. „Aceia dintre noi care am avut norocul să fi petrecut timp cu Halyna știam că este extrem de talentată, bună, creativă și o sursă incredibilă de energie pozitivă . Mi-aș fi dorit doar ca lumea să o cunoască în diferite circumstanțe, așa cum cu siguranță ar fi făcut-o prin munca ei uimitoare”, a afirmat Souza, potrivit CNN.

Alec Baldwin a împușcat-o accidental pe Halyna Hutchins cu o armă de recuzită în timp ce filma o scenă pentru „Rust”, în octombrie 2021, pe un platou de filmare din statul american New Mexico. Până în prezent, nimeni nu a fost pus sub acuzare penală în acest caz.

Bianca Iliescu
Bianca Iliescu și-a început cariera jurnalistică în 2019, la Prima TV, unde a lucrat ca redactor de știri externe pentru jurnalul "Focus". Ulterior, mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Carmen Harra, previziuni pentru anul 2024. Cine va câștiga alegerile prezidențiale din România: ,,Poate să...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
DISPARE Shein din Europa? Comisia Europeană a luat decizia
Guvernul schimbă Codul Fiscal. Reguli noi la plata impozitului pe anumite clădiri
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”