Alexandru Petrescu, despre Clotilde Armand, ”Primarul fără realizări”: ”Continuă să recurgă la aceleași tertipuri populiste”

Alexandru Petrescu, despre Clotilde Armand, ”Primarul fără realizări”: ”Continuă să recurgă la aceleași tertipuri populiste”
Alexandru Petrescu
Publicat: 26/10/2021, 13:54
Actualizat: 26/10/2021, 14:50

Alexandru Petrescu, fost ministru PSD, o etichetează pe Clotilde Armand drept un ”primar fără realizări” în Sectorul 1 al Capitalei, acuzând-o și de ”tertipuri populiste” care nu ar fi altceva decât ”un demers de PR”.

Cum Clotilde Armand, edilul Sectorului 1, a transmis că funcționarii ineficienți din primărie vor fi sancționați, Alexandru Petrescu îi scrie că un astfel de demers poate ”prinde” la o parte a publicului, numai că totul este ”invalid” atâta timp cât nu este schimbat, ”per total”, sistemul administrației publice.

”Cu o floare nu se face primăvară”, mai scrie fostul ministru social-democrat, iar sancționarea doar a celor care nu fac parte dn ”gașca USR” nu este o soluție, ci doar o ”abordare reactivă”.

”Clotilde Armand, un primar fără realizări până acum în sectorul 1, continuă să recurgă la aceleași tertipuri populiste: amenință cu pedepsirea funcționarilor ineficienți din Primăria Sectorului 1. Un demers de PR care prinde la o parte a publicului, dar care este invalid cât timp nu se schimbă sistemul administrației publice per total. După un mandat de consilier local, actualul Primar al Sectorului 1 a descoperit evidența, anume că unele angajări se fac politic. Cu o floare nu se face primăvară”, conchide Alexandru Petrescu pe pagina sa de socializare.

”Sancționarea unor funcționari în baza presupusei apartenței politice dacă nu sunt din gașca USR nu schimbă situația de fapt, constituind o abordare reactivă, nu proactivă”

Alexandru Petrescu

”Clotilde Armand se ocupă cu o veritabilă vânătoare de vrăjitoare”

Ma mult, Alexandru Petrescu o acuză pe Clotilde Armand și că se ocupă de o ”vânătoare de vrăjitoare”, încercând doar să suplinească propriul capital politic aflat ”în prăbușire”.

Scandalul este acțiunea ”preferată” a primarului Sectorului 1, mai notează fostul ministru PSD, fiind acuzate în toate direcțiile doar ”gălăgia și acuzațiile”, asta în timp ce problemele reale ale locuitorilor din sector rămân nerezolvate.

”În lipsa activității cu valoare adăugată pentru cetățenii sectorului 1, Clotilde Armand se ocupă cu o veritabilă vânătoare de vrăjitoare, în speranța că va suplini capitalul ei politic în prăbușire după dezastrul administrativ pe care l-a adus. Așa cum ne-a obișnuit, primarul de sector preferă scandalul public, ultra-mediatizat, gălăgia și acuzațiile aruncate în toate părțile, în loc să se dedice rezolvării problemelor reale, palpabile, sistemice și urgente ale locuitorilor din Sectorul 1”, încheie Alexandru Petrescu postarea din mediul online.

Citește și:

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politică citeste mai mult
ŞOC! Bărbatul celebru adorat de întreaga ţară a violat o adolescentă de 16 ani. Mama...
Mirela Vaida, OUT de la Antena 1! EI o înlocuiesc :O
FOTO. Nepoata lui Petre Roman, apariție controversată în costum de baie!
Bolile pe care le riști în funcție de grupa de sânge. Cine este predispus la...
Gigi Becali a dat tunul imobiliar cu hotelul miliardarului Ioan Niculae! Cum arată „bijuteria” de...
Cercetătorii au dezvoltat medicamentul pentru diabetul de tip 1, care ar putea înlocui clasica injecţie
Un șofer repetă o greşeală de mai multe ori pe E85 „DRUMUL MORȚII”. În final...
BANCUL ZILEI – O blondă dotată, pe plajă la nudiști, intră în vorbă cu doi...
Africa de Sud a detectat o nouă variantă de coronavirus. B.1.1.529 are un număr mare...
Mirela Vaida, OUT de la Antena 1! EI o înlocuiesc :O
Cât de MARE trebuie să fie? Răspunsul care îi LINIȘTEȘTE pe mulți bărbați
Varianta OMICRON, depistată și în ITALIA!
Au fost prinși cu serialul „Squid Game” în Coreea de Nord. Ce a urmat e...
Știrea ȘOC a momentului în România: A fost găsit mort
ȘOC TOTAL la nivel mondial! Adevărul despre varianta care a speriat toată Planeta: Răsturnare totală...
Tulpina Omicron declanșează alertă maximă în România! Nimic nu ne mai protejează
Schimbări majore pe piaţa RCA pentru şoferi. Preţurile de acum vor fi istorie
În urmă cu 15 ani, dădea cu mopul într-un Lidl din Germania, iar acum conduce...