Alexandru și soția lui, Natalia, uciși alături de cei doi copii în propria casă din Zaporojie, Ucraina

Alexandru și soția lui, Natalia, uciși alături de cei doi copii în propria casă din Zaporojie, Ucraina
Foto: Pexels.com
Publicat: 29/11/2022, 13:27

Alexandru și soția lui, Natalia au fost uciși alături de cei doi copii în propria casă din Zaporojie, în Ucraina. Potrivit publicației ucrainene Obozrevatel, oroarea ar fi avut loc în noaptea de 18 spre 19 noiembrie, în Komîș-Zorea.

Se pare că primul a fost ucis Alexandru, apoi a urmat Natalia, iar apoi cei doi fii, Vladislav și Kirill, doi copii minori.

Potrivit publicației din țara vecină, citată de observatornes.ro, soldații ruși, aflați în stare de ebritetate, ar fi spart geamurile casei și au dat buzna peste familie. Potrivit publicației Pravda, informația despre asasinat a fost confirmată și de SBU – Serviciul de Securitate al Ucrainei.

63 de ucraineni torturați de ruși au fost deja găsiți în așezările din regiunea Herson

Uciderea ucrainenilor civili se întâmplă frecvent în zonele ocupate de către armata rusă, susțin cei de la Obozrevatel.

Potrivit jurnaliștilor de la publicația anterior citată, până acum 63 de ucraineni torturați de ruși au fost deja găsiți în așezările din regiunea Herson, din care Forțele Armate ale Ucrainei i-au alungat pe invadatorii ruși (date din 16 noiembrie). Cadavrele morților sunt exhumate.

De asemenea, potrivit jurnaliștilor de la Obozrevatel, trupele ruse au început să bombardeze Hersonul dezocupat cu mortiere, iar un civil a fost ucis, din cauza rănilor de către schije.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase