Alin Oprea, DECLARAȚII DE SUFLET despre partenera lui. ”Nu am crezut nicio secundă că va rămâne alături de un bărbat lăsat fără un ban în conturi”

Alin Oprea, DECLARAȚII DE SUFLET despre partenera lui. ”Nu am crezut nicio secundă că va rămâne alături de un bărbat lăsat fără un ban în conturi”
Publicat: 06/09/2023, 16:30

Alin Oprea, solistul trupei Talisman, a făcut declarații de suflet  despre partenera sa de viață, Medana. ”Nu am crezut nicio secundă că va rămâne alături de un bărbat lăsat fără un ban în conturi”, a spus el.

Alin Oprea, solistul trupei Talisman, și-a găsit liniștea alături de actuala sa iubită, Medana, după separarea de Larisa, fosta sa soție. Din mariajul cu Larisa Uță, Alin Oprea are doi copii, Melissa și Adrian, însă după divorț relația acestora s-a deteriorat. Medana, actuala iubită a lui Alin Oprea, are și ea doi copii, Daria și Darius.

Alin Oprea s-a logodit cu Medana în Italia, la Milano. Alin Oprea și Medana s-au căsătorit civil la finalul anului 2022, în luna decembrie. Acum, cei doi se pregătesc de nuntă. Alin Oprea a oferit amănunte, pentru click.ro, despre evenimentul care urmează să aibă loc în luna septembrie a acestui an. Petrecerea va avea loc într-unul dintre cele mai exclusiviste localuri de la periferia Bucureștiului. La nuntă vor participa 500 de invitați, iar mirii vor avea opt perechi de nași, nume cunoscute din lumea showbiz-ului și nu numai.

Artistul a făcut declarații despre actuala sa parteneră de viață, Medana, înr-un interviu pentru revista Viva. Acesta a povestit cum l-a susținut Medana și cât de importantă este pentru el.

Alin Oprea, declarații de suflet despre partenera lui. ”Eu rămăsesem fără nimic, iar Medana era și este și acum o femeie de succes și foarte bine poziționată financiar”

”Cred în predestinare, asta cu siguranță. Am fost sceptic, trebuie să recunosc. Sentimentul care m-a încercat atunci a fost frica. Eu rămăsesem fără nimic, iar Medana era și este și acum o femeie de succes și foarte bine poziționată financiar. Nu am crezut nicio secundă că va rămâne alături de un bărbat scos afară din propria lui casă și lăsat fără un ban în conturi, ajuns pe drumuri. Era și perioada pandemiei, iar eu habar nu aveam ce va urma în viața mea”, a spus Alin Oprea.


”De obicei, femeile de succes vor bărbați și mai sus poziționați decât ele. Spre surprinderea și marea mea bucurie, Medana a fost de neclintit și absolut nimeni și nimic nu au putut-o determina să renunțe la mine. A crezut în mine într-un moment în care nici măcar eu nu mai credeam. Asta m-a determinat să fac tot ce îmi stă în putință să mă ridic din nou și să-i dovedesc că toate eforturile și încrederea ei în mine au meritat. Mă uit în urmă cu trei ani și sunt foarte mândru atât de ea, cât și de mine. Atunci nu mai aveam nimic, iar acum simt că am totul”, a adăugt artistul.


”Medana a venit cu abundență în viața mea. Ea are o protecție divină fantastică, pe care și noi, cei din jurul ei, o simțim. Alături de ea, în doar trei ani am realizat tot ceea ce nu credeam că poate fi posibil. Am foarte multe evenimente și totul merge strună când ești susținut și ești bine tu cu tine”, a încheiat solistul de la Talisman.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Alphabet, compania care deține Google, depășește o capitalizare de 2.000 de miliarde de dolari