Alina Mungiu Pippidi, critici la adresa lui Clotilde Armand: ”Guvernează foarte prost”

Alina Mungiu Pippidi, critici la adresa lui Clotilde Armand: ”Guvernează foarte prost”
Alina Mungiu Pippidi. Foto: Mediafax
Publicat: 03/08/2021, 09:03

Alina Mungiu Pippidi este de părere că primarul Clotilde Armand guvernează foarte prost. „Ar trebui să înțeleagă ce înseamnă un contract semnat”, spune ea.

Alina Mungiu Pippidi a vorbit, în cadrul unei emisiuni de la Antena3, despre modul în care a fost administrat contractul semnat cu Romprest și despre strategia „ineficientă” pe care a ales-o Clotilde Armand.

„Este evident că ea guvernează foarte prost, Clotilde Armand ar trebui să înțeleagă ce înseamnă un contract semnat.Ea trebuia să înțeleagă, împreună cu avocații ei, care sunt căile de atac și ulterior să înceapă atacul.

Ea a începutul întâi atacul și gunoaiele s-au adunat pe toate străzile pentru că firma a luptat înapoi. Asta e problema”, a explicat Pippidi.

Primarul Sectorului 1 a ales să ducă un război intuil cu această companie, spune aceasta: „putea sa aibă o strategie mai bună, să nu ne lase gunoaiele pe străzi”.

”Pe scurt, nu este nicio scuză pentru Clotilde Armand să ducă un război ineficient cu Romprest, în momentul în care are toate organele de control de partea ei. De fapt, nu este nicio scuză să ducă vreun război, pentru că aceasta nu este o chestiune personală.

Vrea un preț mai bun pentru strânsul gunoaielor și asta este o acțiune întemeiată, însă se putea ajunge la acest lucru printr-o strategie mai bună, să nu ne lase gunoaiele pe străzi”, a mai spus Pippidi.

„Lucrurile pe care le face Clotilde Armand sunt destul de jenante”

”Toate lucrurile pe care le face Clotilde Armand sunt, din punctul meu de vedere destul de jenante, eu nu am văzut nimic bun făcut de ea” a adăugat Alina Mungiu Pippidi, la Antena 3.

Alina Mungiu Pippidi, a vorbit și despre posibila tentativă de fraudă de la Primăria Sectorului 1, care se întinde de mai bine de cinci luni.

„În primul rând, aș vrea să-i cert pe cei care au făcut ancheta asta legată de alegerile de la Sectorul 1. Explicați-mi și mie cine are nevoie de cinci luni să numere voturile.

Trebuiau să ceară ajutorul cercului de pionieri în aritmetică. De ce întrețin chestia asta? Bineînțeles că tărăgănează cu intenție și le e frică să dea rezultatele, pentru că orice rezultate vor da, o parte va fi furibundă pe cealaltă.

Deja sunt luni, nu se poate să permiți atâta timp. Trebuie să o tranșezi într-un fel sau altul ”, a mai spus Alina Mungiu Pippidi, la Antena 3.