Alina Sorescu, noi detalii despre separarea de Alexandru Ciucu. ”Ideea divorțului nu a apărut de la mine”

Alina Sorescu, noi detalii despre separarea de Alexandru Ciucu. ”Ideea divorțului nu a apărut de la mine”
Publicat: 18/07/2023, 17:30

Alina Sorescu, în vârstă de 37 de ani, a făcut noi declarații despre divorțul de Alexandru Ciucu, în vâstă de 47 de ani.

Cântăreața Alina Sorescu a format o familie cu designerul Alexandru Ciucu. Cei doi au împreună două fetițe, Carolina și Raisa. Despre cei doi s-a speculat, multă vreme vreme, că s-ar fi separat. Deși mult timp niciunul dintre cei doi nu a confirmat sau a infirmat zvonurile privind divorțul, ulterior s-a aflat că Alexandru Ciucu și Alina Sorescu se separă.

Alexandru Ciucu i-a intentat un proces Alinei Sorescu și s-au întâlnit în instanță pentru a stabili custodia copiilor. Într-un mesaj transmis în mediul online, Alina Sorescu a precizat că a introdus acțiunea de divorț la începutul anului trecut, iar cel care i-a fost partener de viață a cerut ca domiciliul celor două fetițe ale lor să fie la el. Instanța a decis în urmă cu ceva timp ca micuțele să rămână la artistă. Nemulțumit de această decizie, Ciucu a atacat-o în instanță, însă nici de data aceasta nu i-a fost dat câștig de cauză. Astfel, Alina Sorescu a bifat o nouă victorie în privința custodiei fiicelor sale. Alina Sorescu a afirmat că s-ar încerca discreditarea după ce instanța a decis a doua oară ca domiciliul fetițelor să rămână la ea.

În urmă cu ceva timp, pe contul său de pe o rețea de socializare, Alina Sorescu a anunțat că în procesul pe care îl are cu Alexandru Ciucu, instanța a decis ca fetițele să stea o săptămână la mamă și o săptămână la tată.

Artista a oferit acum noi amănunte despre separarea de cel care i-a fost soț. Aceasta a declarat, pentru okmagazine.ro, că ideea de a dvorța nu i-a aparținut ei.

Alina Sorescu, noi detalii despre separarea de Alexandru Ciucu. ”Mulți ani am crezut în povestea cu prințesa și prințul pe cal alb”

”În plan personal, fetițele sunt cele care îmi dau putere. Din păcate, situația va mai dura, pentru că etapele procedurale sunt lungi. Custodia e comună, niciuna din părți n-a cerut custodie exclusivă, dar problema e că fetele au acum reședință alternantă, o săptămână la mine, o săptămână la tată – așa cum a cerut el -, ceea ce e bulversant pentru fete. Noi am ajuns în instanță, unde inițial tatăl a solicitat domiciliul fetelor la el. Ideea divorțului nu a apărut de la mine, discuții despre separare erau de mai mulți ani. Din păcate, hotărârea judecătorească cu reședința alternantă a devenit executorie imediat, iar eu și fetițele suntem obligate să o respectăm. Eu fac tot ce ține de mine să le ajut să accepte această realitate impusă, dar continuu să lupt în instanță, fiind în interesul lor să aibă o viață liniștită și stabilă”, a explicat Alina Sorescu.

”Da, așa păream (n.r. o răsfățată a sorrții). Desigur, acum sunt într-un punct culminant al unei situații care trena și trebuia rezolvată de mai mulți ani. Dar, dacă mă gândesc bine, îmi dă cu plus, pentru că acum se clarifică totul. Mulți ani am crezut în povestea cu prințesa și prințul pe cal alb, iar apariția fetițelor m-a determinat să sper că totul se va schimba în bine. Pentru ele încercam să lupt ca totul să fie bine. (…) Da, dar în mod special după nașterea Carolinei și a Raisei (n.r. au apărut problemele în cuplu). Și credeam cumva greșit că venirea copiilor va închega mai mult familia. Dar realitatea mi-a demonstrat că nu a fost așa”, a mai spus artista.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat...
Fiartă pe 700.000 de euro! Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu, de mână cu...
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de...
ȘOCANT: ce conținea peștele macrou care i-a adus moartea fetiței de 4 ani din Călărași
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
La ce oră ajunge Lumina Sfântă în România! Va fi adusă de la Ierusalim în...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Nu mai trec ITP-ul! Sunt vizate mașinile mai vechi de 12 ani din România
Eurovision 2024. Trei țări au șanse mari să câștige concursul muzical
Rezultatele tragerilor speciale Loto de Paști. Numerele câștigătoare de la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
James Clerk Maxwell, omul de știință care a demonstrat pentru prima dată legătura dintre electricitate,...