Altercație gravă în Capitală. Un șofer și un motociclist s-au înjunghiat după o şicanare în trafic (FOTO)

Publicat: 22/05/2022, 00:28
Actualizat: 22/05/2022, 00:30

Un incident grav a avut loc în urmă cu puţin timp în zona Fântâna Miorița din Capitală, acolo unde un motociclist și un șofer s-au înjunghiat după o șicanare în trafic. Întregul scandal a început încă de pe DN1 de la intrarea în Bucureşti. Cei doi s-au șicanat în trafic câteva sute de metri până la Fântâna Miorița.

Aici s-au oprit şi s-au luat la bătaie. La un moment dat motociclistul l-a înjunghiat pe şofer şi pe un pasager din maşină. Martorii au sunat la 112.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje SMURD.

Şoferul a fost înjunghiat în picior şi abdomen, iar pasagerul în umăr. Ambii au fost duși la Spitalul Floreasca.

Motociclistul a fost dus la Spitalul Elias. Între timp poliţiştii au deschis o anchetă la faţa locului fac măsurători şi urmează să ridice filmările de pe camerele de supraveghere din zonă. Secţia 2 de poliţie a deschid deja un dosar penal.

„În data de 21 mai 2022, în jurul orei 22. 30, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 2 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că 3 bărbați sunt implicați într-un conflict fizic. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității menționate, precum și echipaje de prim ajutor.
Au fost identificati toți cei implicați, un conducător auto, pasagerul din auto și un conducător moto.
Din primele date a rezultat faptul că pe fondul unei șicanări în trafic, cele trei persoane s-au implicat într-o altercație, în urma căreia conducătorul auto și cel moto au suferit anumite vătămări. Sunt evaluați medical la fața locului.
Cercetările sunt continuate de Secția 2 Poliție în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”, se arată în comunicatul poliției.