Amanta preotului din Scobâlţeni a obţinut un ordin de protecţie împotriva soţului. Femeia a povestit judecătorilor ieşeni cum a fost lovită cu picioarele în cap

Amanta preotului din Scobâlţeni a obţinut un ordin de protecţie împotriva soţului. Femeia a povestit judecătorilor ieşeni cum a fost lovită cu picioarele în cap
Sursa FOTO: Facebook Alexandra Diana Scrijan-Nicai
Publicat: 30/07/2022, 21:33

Judecătorii ieşeni au emis zilele trecute un ordin de protecție pe numele lui Gheorghe Nicăi-Scrijan, deja cercetat pentru şantaj şi violenţă în familie, în formă continuată. Scandalul a izbucnit după ce bărbatul a constatat că nevasta lui, Alexandra, l-ar fi înşelat cu preotul din localitatea Scobâlţeni.

Femeia a povestit cum a fost lovită cu picioarele de către soţ şi cum a fost salvată de poliţişti din maşina acestuia

„Instanţa admite în parte cererea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi, privind pe reclamanta Alexandra Diana Nicăi-Scrijan, în contradictoriu cu pârâtul Gheorghe Nicăi-Scrijan. Dispune emiterea unui ordin de protecţie pe o perioadă de 6 luni, cuprinzând următoarele măsuri: evacuarea pârâtului din locuinţa comună situată în Podu Iloaiei, satul Scobâlţeni, reintegrarea victimei şi a minorei M.S.N.-S. în locuinţa familiei, obligarea pârâtului la păstrarea unei distanţe minime de 200 de metri faţă de reclamantă, faţă de minoră, precum şi faţă de locuinţă, interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice mod cu reclamanta. Respinge, în rest, cererea ca neîntemeiată”, au afirmat magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi, potrivit informațiilor portal.just.ro.

Ordin de protecţie, cerut de procurori în numele Alexandrei

Cererea de emitere a unui ordin de protecţie a fost depusă la Judecătoria Iaşi pe 18 iulie 2022. Sentinţa a fost emisă câteva zile mai târziu. Prin acţiune, Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași a solicitat instanței emiterea unui ordin de protecție împotriva lui Gheorghe Nicăi-Scrijan.

„Pe 17 iulie 2022, în jurul orei 00:00, agenții din cadrul Poliției orașului Podu Iloaiei au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că numita A.D.N.-S. a fost ținută într-un autoturism împotriva voinței sale de către soțul său, a fost amenințată cu moartea și lovită de mai multe ori cu picioarele, în zona capului și corpului. Acest incident a survenit pe fondul unei stări de gelozie dintre cei doi soți. Totodată, a precizat că agresorul a fost dus la Institutul de Psihiatrie «Socola» din Iaşi. Victima prezenta urme vizibile de violență, respectiv echimoze și alte leziuni, în momentul în care reclamanta și pârâtul au fost identificați în autovehicul”, au afirmat magistraţii ieşeni.

Alexandra, tânăra de la care a pornit scandalul cu iz de telenovelă dintr-o localitate ieșeană, povestește cum a ajuns să aibă o relație amoroasă cu preotul din sat și de unde a aflat soțul întreaga poveste.

Toată povestea a ieșit la iveală zilele trecute într-o localitate de lângă Podul Iloaiei, unde preotul din Parohia Scobâlțeni, Bogdan Orzetic, a fost prins cu amanta, nimeni alta decât soția unui fermier. Pentru a nu vorbi despre cele întâmplate, bărbatul l-a șantajat pe preot, cerându-i o sumă mare de bani. Preotul de 46 de ani avea o relație cu Alexandra, de 26 de ani, iar soțul acesteia, un bărbat de 52 de ani, i-a cerut 10.000 de euro pentru a nu divulga secretul rușinos.

Pentru a-și pedepsi nevasta, bărbatul a bătut-o zdravăn pe femeia infidelă, care s-a dus la poliție, unde a depus plângere și a cerut emiterea unui ordin de restricție împotriva soțului agresiv.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Alex Ashraf se revoltă după acuzele aduse de Oana Zăvoranu! A rupt tăcerea: 'Eu am...
FOTO. Imagini incendiare cu actrița care l-a refuzat pe fotbalist! Cum arată femeia
Mirii cărora le-au murit la nuntă 25 de membri ai familiei povestesc ce s-a întâmplat....
Cum fac dragoste femeile musulmane înainte de căsătorie! Scandalos!
"Prea tânără, talentată. Cea mai mare tristeţe care există". DJ Lalla, condusă pe ultimul drum:...
La câți KM se schimbă uleiul la diesel, față de motoarele pe benzină?
VIDEO. S-a aflat cauza morții Laurei Roșca, alias DJ Lalla. "În urma autopsiei, așa s-a...
"Suntem morți pe interior" Primele declarații ale mirilor de la ''nunta groazei'' din Irak. Revan...
Două mașini de Poliție sunt implicate într-un accident rutier. Una a ajuns în șanț
1 octombrie 331 î.Hr. - Alexandru cel Mare îi învinge pe perşi în bătălia de...
O prezentatoare din România a început să plângă în direct, în această dimineață. Femeia primise...
Relațiile INCENDIARE din viața actriței care a jucat-o pe Prințesa Leia! Ce făcea cu...
BANCNOTELE SE SCHIMBĂ radical! Anunțul venit de la Banca Centrală
Misterul covidului, rezolvat. Ce au descoperit cercetătorii
Primul interviu acordat de mirii de la ”nunta groazei” din Irak, la care peste 110...
BANCUL ZILEI. Două tipe foarte frumoase discută în club: Dragă de când s-a cuplat cu...
Fanii Vacanta Mare sunt distrusi! Costel a murit… ce declaratii tulburatoare au fost spuse