Amanta preotului din Scobâlţeni a obţinut un ordin de protecţie împotriva soţului. Femeia a povestit judecătorilor ieşeni cum a fost lovită cu picioarele în cap

Amanta preotului din Scobâlţeni a obţinut un ordin de protecţie împotriva soţului. Femeia a povestit judecătorilor ieşeni cum a fost lovită cu picioarele în cap
Sursa FOTO: Facebook Alexandra Diana Scrijan-Nicai
Publicat: 30/07/2022, 21:33

Judecătorii ieşeni au emis zilele trecute un ordin de protecție pe numele lui Gheorghe Nicăi-Scrijan, deja cercetat pentru şantaj şi violenţă în familie, în formă continuată. Scandalul a izbucnit după ce bărbatul a constatat că nevasta lui, Alexandra, l-ar fi înşelat cu preotul din localitatea Scobâlţeni.

Femeia a povestit cum a fost lovită cu picioarele de către soţ şi cum a fost salvată de poliţişti din maşina acestuia

„Instanţa admite în parte cererea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi, privind pe reclamanta Alexandra Diana Nicăi-Scrijan, în contradictoriu cu pârâtul Gheorghe Nicăi-Scrijan. Dispune emiterea unui ordin de protecţie pe o perioadă de 6 luni, cuprinzând următoarele măsuri: evacuarea pârâtului din locuinţa comună situată în Podu Iloaiei, satul Scobâlţeni, reintegrarea victimei şi a minorei M.S.N.-S. în locuinţa familiei, obligarea pârâtului la păstrarea unei distanţe minime de 200 de metri faţă de reclamantă, faţă de minoră, precum şi faţă de locuinţă, interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice mod cu reclamanta. Respinge, în rest, cererea ca neîntemeiată”, au afirmat magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi, potrivit informațiilor portal.just.ro.

Ordin de protecţie, cerut de procurori în numele Alexandrei

Cererea de emitere a unui ordin de protecţie a fost depusă la Judecătoria Iaşi pe 18 iulie 2022. Sentinţa a fost emisă câteva zile mai târziu. Prin acţiune, Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași a solicitat instanței emiterea unui ordin de protecție împotriva lui Gheorghe Nicăi-Scrijan.

„Pe 17 iulie 2022, în jurul orei 00:00, agenții din cadrul Poliției orașului Podu Iloaiei au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că numita A.D.N.-S. a fost ținută într-un autoturism împotriva voinței sale de către soțul său, a fost amenințată cu moartea și lovită de mai multe ori cu picioarele, în zona capului și corpului. Acest incident a survenit pe fondul unei stări de gelozie dintre cei doi soți. Totodată, a precizat că agresorul a fost dus la Institutul de Psihiatrie «Socola» din Iaşi. Victima prezenta urme vizibile de violență, respectiv echimoze și alte leziuni, în momentul în care reclamanta și pârâtul au fost identificați în autovehicul”, au afirmat magistraţii ieşeni.

Alexandra, tânăra de la care a pornit scandalul cu iz de telenovelă dintr-o localitate ieșeană, povestește cum a ajuns să aibă o relație amoroasă cu preotul din sat și de unde a aflat soțul întreaga poveste.

Toată povestea a ieșit la iveală zilele trecute într-o localitate de lângă Podul Iloaiei, unde preotul din Parohia Scobâlțeni, Bogdan Orzetic, a fost prins cu amanta, nimeni alta decât soția unui fermier. Pentru a nu vorbi despre cele întâmplate, bărbatul l-a șantajat pe preot, cerându-i o sumă mare de bani. Preotul de 46 de ani avea o relație cu Alexandra, de 26 de ani, iar soțul acesteia, un bărbat de 52 de ani, i-a cerut 10.000 de euro pentru a nu divulga secretul rușinos.

Pentru a-și pedepsi nevasta, bărbatul a bătut-o zdravăn pe femeia infidelă, care s-a dus la poliție, unde a depus plângere și a cerut emiterea unui ordin de restricție împotriva soțului agresiv.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale,...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Mama Andreei Morega, studenta ucisă la Timișoara, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Protejarea demnităţii lui David a lui Michelangelo: O luptă pentru libertatea de exprimare
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
CARNEA DE PUI din magazine. Anunțul venit de la cel mai înalt nivel: Să fie...
Scandalul puilor vopsiți. Ce ascund autoritățile
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația