Andi Manciu, șeful Grupului de Comunicare Strategică, demisionează

Andi Manciu, șeful Grupului de Comunicare Strategică, demisionează
Andi Manciu, șeful Grupului de Comunicare Strategică, demisionează / Foto: Facebook
Publicat: 26/04/2021, 09:50
Actualizat: 26/04/2021, 10:07

„M-am hotărât să solicit eliberarea mea din funcţie începând din 1 Mai”, a declarat Andi Manciu, șeful Grupului de Comunicare Strategică.

 S-a făcut aproape un an şi jumătate în care m-am ocupat în calitate de consilier de stat de coordonarea comunicării guvernamentale. O perioadă dificilă, încărcată, plină de provocări şi de momente care îmi vor rămâne în minte pentru multă vreme de acum încolo. Acum e momentul să pun punct şi alţii să preia această responsabilitate”, scrie Andi Manciu.

„Am pus toată energia şi priceperea mea pentru a face lucrurile cât se poate de bine”

El le mulţumeşte celor care i-au acordat încredere: „sper că tot ce am făcut le-a răsplătit această încredere. Am pus toată energia şi priceperea mea pentru a face lucrurile cât se poate de bine, în condiţiile date. A fost un maraton pe care l-am dus la final”.

„Sunt mulţumit că las ceva în urmă în privinţa modului în care se realizează comunicarea guvernamentală, lucruri care nu pot fi întoarse, ci pot fi duse doar mai departe. Le transmit aprecierea mea celor din Direcţia de comunicare a Guvernului, pentru faptul că au ţinut pasul cu un ritm, uneori, infernal. De prea multe ori munca acestor oameni este văzută ca un dat, ceva ce vine de la sine. Nu este aşa! Acolo în spate sunt persoane care zilnic sunt preocupate să facă lucrurile să funcţioneze, şi prea puţini le realizează sau apreciază eforturile”, adaugă acesta.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase