Andrew TATE postează un nou mesaj din spatele gratiilor: „Există un motiv pentru care majoritatea eroilor au petrecut ceva timp într-o celulă”

Andrew TATE postează un nou mesaj din spatele gratiilor: „Există un motiv pentru care majoritatea eroilor au petrecut ceva timp într-o celulă”
Andrew și Tristan Tate / Sursa foto: colaj
Publicat: 05/02/2023, 16:22
Actualizat: 05/02/2023, 18:03

Andrew Tate a postat un nou mesaj din spatele gratiilor, din care lasă de înțeles că este un adevărat erou și refuză să se oprească din ascensiune. ,,Cobra” compune poezii și publică tot felul de mesaje pe rețelele de socializare de când se află în spatele gratiilor.

”Mă aflu în această celulă pentru că nu mi-am închis gura, pentru că refuz să mă opresc din ascensiune. Aș fi putut să mă opresc la primul meu milion, să mă opresc la primele 10 sau 100. Există un motiv pentru care majoritatea eroilor au petrecut ceva timp într-o celulă”, a scris milionarul britanic arestat preventiv pentru trafic de persoane și viol, potrivit antena3.ro

Curtea de Apel București a respins miercuri, 1 februarie, contestația împotriva deciziei prin care s-a dispus prelungirea arestării preventive, în cazul fraților Tate – Andrew și Tristan – dar și a celor două românce care le-ar fi fost complice, Georgiana Naghel și Luana Alexandra Radu.

„Respinge, ca nefondate, contestaţiile formulate de către inculpaţii Tate Tristan, Tate III Emory Andrew, Naghel Georgiana Manuela şi Radu Alexandra Luana împotriva încheierii din data de 20.01.2023, pronunţate de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti Secţia I Penală, în dosarul nr. 1837/3/2023”, se arată în minuta instanței.

De asemenea, judecătorii obligă contestatorii la plata sumei de 500 de lei, fiecare, reprezentând cheltuieli judiciare către stat.

Conform informațiilor GÂNDUL, extinderea in rem pentru această infracțiune, de spălare de bani, dar și pentru favorizarea infractorului s-a făcut prin ordonanță dată de procurorii DIICOT în data de 11 ianuarie. De asemenea, GÂNDUL a oferit informații exclusive despre bunurile puse sub sechestru: imobile (terenuri și clădiri), faimoasele ceasuri, sume de bani și sume existente în portofele de criptomonede aparținând fraților Tate.

Se pare că afacerea cu criptomonede le-a adus, de-a lungul timpului, fraților Tate, venituri considerabile.

Citește și: EXCLUSIV | Criptomonedele fraților Tate, sub sechestrul DIICOT. Gândul a obținut lista cu sumele de bani, terenurile, casele și ceasurile aflate sub măsura asigurătorie

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase