Anunțul Untold care lasă hotelurile din Cluj fără camere. Prețuri uriașe pentru 3 nopți de cazare pe durata festivalului de anul viitor

Anunțul Untold care lasă hotelurile din Cluj fără camere. Prețuri uriașe pentru 3 nopți de cazare pe durata festivalului de anul viitor
Sursa: captură booking.com
Publicat: 29/09/2022, 17:34

Hotelurile și pensiunile din Cluj-Napoca au rămas fără camere după ce organizatorii Untold au anunțat data desfășurării festivalului, 3-6 august 2023, lasă  Doar câteva camere mai sunt disponibile în perioada amintită pe cea mai mare platformă de cazare Booking.com.

Doar 39 de oferte de cazare se mai găsesc pe cea mai mare platformă de cazare Booking în perioada desfășurării festivalului Untold (3-6 august 2023) la câteva ore după ce s-a anunțat data desfășurării.

Dintre aceste 39 de hoteluri, pensiuni și apartamente scoase la închiriat, mai mult de jumătate anunță: „doar 1 cameră rămasă la acest preț pe website-ul nostru”. Într-o perioadă normală, în care în Cluj-Napoca, nu sunt evenimente, pe platforma Booking.com sunt disponibile peste 200 de proprietăți unde găsești cazare.

Cea mai ieftină cazare este un apartament aflat în cartierul Gheorgheni, lângă Iulius Mall. Apartamentul are 42 de metri pătrați și este compartimentat astfel: un dormitor cu pat dublu mare, bucătărie cu frigider, mașină de spălat și o baie. Prețul este 855 de lei (171 de euro), nerambursabil, plătit în avans, pentru două persoane în perioada 3-6 august.

O cazare medie este un apartament în cartierul Mănăștur, de 55 de metri pătrați, pentru care se cere 4.590 de lei (918 euro) pentru perioada 3-6 august. Plata trebuie făcut acum și suma nu este rambursabilă.

„Apartamentul este situat în Cluj-Napoca și oferă o cadă cu hidromasaj. Această proprietate oferă acces la un balcon. Acest apartament are 1 dormitor, TV cu ecran plat și bucătărie”, se arată în descrierea apartamentului.

Cea mai scumpă ofertă este un apartament de 83 de metri pătrați, în centrul orașului, cu două dormitoare. Pentru două persoane se cere suma de 11.934 de lei (2.386 de euro) pentru 3 nopți (3-6 august). Pentru 4 persoane, suma este 14.040 de lei. Plata este nerambursabilă și trebuie făcut în avans.

„Apartamentul este situat în Cluj-Napoca, la 1,4 km de Palatul Banffy, la 1,7 km de Muzeul de Etnografie al Transilvaniei și la 3,3 km de Cluj Arena. Această proprietate oferă acces la un balcon și parcare privată gratuită. Acest apartament cu aer condiționat are 2 dormitoare, TV cu ecran plat și bucătărie. Punctele de interes populare din apropierea apartamentului includ Palatul de Justiție din Cluj-Napoca, Catedrala Adormirea Maicii Domnului și Universitatea Babeș-Bolyai”, se arată în altă descriere.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase