Apple lansează iPhone 13, pe 14 septembrie 2021. Evenimentul va fi difuzat live pe rețelele de socializare

Apple lansează iPhone 13, pe 14 septembrie 2021. Evenimentul va fi difuzat live pe rețelele de socializare
Publicat: 13/09/2021, 19:06
Actualizat: 13/09/2021, 21:12

Apple anunță următorul mare eveniment al toamnei, care va avea loc marți, 14 septembrie 2021. Lansarea mult-așteptatului  iPhone 13 va putea fi urmărit live urmărint tagul „streaming în California” pe rețelele de socializare și pe Youtube, fiind difuzat de la Apple Park.

Compania anunță de obicei noile iPhone-uri ale anului la evenimentul de toamnă, astfel că se așteaptă să fie lansat noul iPhone 13, scrie The Verge. Noua serie de telefoane va avea aparent aceleași dimensiuni ca iPhone 12, dar o caracteristică principală pentru unele modele ar putea fi ecrane cu o rată de refresh ridicată, oferind în cele din urmă tehnologie disponibilă pe multe telefoane Android. De asemenea, se așteaptă ca noile telefoane să aibă camere îmbunătățite.

Noul iPhone ar putea avea un mod de astrofotografie

Un videoclip difuzat de Greg Joswiak, vicepreședintele Apple pe probleme de marketing, prezintă un logo AR Apple filmat de la sol după care, perspectiva se schimbă pentru a zăbovi asupra stelelor de deasupra. Acest lucru ar putea sugera că noul iPhone ar putea avea un mod de astrofotografie, cum ar fi ceea ce a oferit Google pe unele telefoane Pixel, sau că Apple va discuta despre funcții de legătură prin satelit pentru iPhone.

Apple va anunța și o dată de lansare pentru iOS 15

Dacă Apple dezvăluie următorul iPhone la eveniment așa cum era de așteptat, atunci se pare că compania va anunța și o dată de lansare pentru iOS 15.

Apple are în lucru câteva alte proiecte care ar putea fi anunțate la eveniment. Următorul Apple Watch, denumit Apple Watch Series 7, se zvonește că ar avea un nou design cu margini mai plate și ecrane mai mari de 41mm și 45mm. Următoarele AirPod-uri Apple de bază pot avea un nou design care să ia elemente de la AirPods Pro. De asemenea, se zvonește că apar și noile MacBook Pro de 14 și 16 inch echipate cu cipuri personalizate ale companiei și un slot pentru card SD.

Evenimentul vine după câteva săptămâni dure pentru Apple. Compania a amânat implementarea opțiunilor  controversate de protecție a copilului după critici intense din partea experților în confidențialitate și securitate. Apple a anunțat o serie de modificări recente ale politicilor App Store. Și cu legislația propusă în mai multe țări, reglementări pentru control sporit și verdictul care se apropie în procesul Epic Games vs. Apple, am putea fi la debutul unor schimbări profunde în modul în care operează Apple.